Uusimmat

Marvel’s Spider-Manin näyttelijä menetti roolinsa ikänsä vuoksi

18.11.2022 13:08 Muropaketin toimitus

Marvel’s Spider-Manissa kuultua näyttelijää ei kutsuttu takaisin jatko-osaan.

Marvel’s Spider-Man on yksi PS4:n suurimmista hittipeleistä, ja sen täysmittainen jatko-osa on ilmestymässä ensi vuonna. Nyt Kotaku kertoo, että yhtä ensimmäisestä pelistä tuttua näyttelijää ei enää Marvel’s Spider-Man 2:ssa kuulla.

Marvel’s Spider-Manissa kuullaan äänitteillä Peter Parkerin ystävää Harry Osbornea, joka on ilmeisesti mukana myös tulevassa jatko-osassa. Hänen ääninäyttelijänsä Scott Porter on kuitenkin menettänyt pestinsä toiselle näyttelijälle.

”Ääninäyttelin Harrya ensimmäisessä Spider-Manissa, mutta valitettavasti en ole mukana jatko-osassa”, Porter kertoi Twitterissä, vastauksena erään pelaajan twiittiin.

Syyksi Porter kertoo, että Insomniac Games aikoo toteuttaa hahmot fotorealistisesti näyttelijöiden mukaan, ja Porter itse on tosiasiassa liian vanha esittämään nuorta Harrya.

”Se on pettymys, mutta ymmärrän sen”, Porter totesi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta Marvel’s Spider-Man -pelien kehityksessä, kun näyttelijöitä on vaihdettu. Kun ensimmäinen peli saapui uuden sukupolven konsoleille, vaihdettiin Peter Parkerin kasvomalli lähemmäs hahmon motion capture -näyttelijää. Hiljattain muuan modaaja toi Hämiksen alkuperäiset kasvot takaisin pelin PC-versioon, sillä monet pelaajat pitivät alkuperäisistä kasvoista enemmän.

Marvel’s Spider-Man 2:n on määrä ilmestyä ensi vuonna PlayStation 5:lle. Tarkempaa julkaisupäivää ei ole kerrottu.