Uusimmat

Mass Effect 3 on Wii U:lla Special Edition

12.02.2013 21:30 Eric Hartin

Mass Effect 3 jaksaa yhä edelleen ihastuttaa. Ihan syystäkin. Onhan se tämän vuosikymmenen kovimpia roolipelejä. Eikä peli petä edes Wii U:lla, ainakaan jos uskomme mitä Eric Hartin meille väittää.

Varsinainen peli alkaa, kun sarjan pääpahat reaperit tekevät täsmähyökkäyksen Maahan ja pistävät ranttaliksi. Siitä lähtee seikkailu, jossa lähdetään etsimään viimeisenä toivona protean-rodun superasetta.  Aivan niin yksinkertainen juttu se ei ole ja seikkailu saakin monta yllättävää käännettä ennen matkan loppua. Sen aikana ehditään nauramaan ja itkemään monet kyyneleet. Vanhat hahmot kasvavat ja uusista ehtii tulemaan osa avaruuden saloja tutkivaa perhettä.

Wii U -versio ei eroa kovinkaan paljoa edellisistä julkaisuista noin mekaanisesti tai sisällöllisestikään. Muiden versioiden lisäsisältöä ei tällä hetkellä ole tarjolla, paitsi poikkeuksena ilmaisena paikkauksena tullut uusi pidennetty loppu. Noin muuten muutokset ovat lähinnä HUD-näytön ja kartan siirtämistä uudella GamePadilla hallittavaksi. Loppupeleissä hyvin pieniä muutoksia siis, joiden vaikutus peliin on lähinnä mukavuusosastoa.

Lue koko arvostelu: Mass Effect 3: Special Edition (Wii U)

Lisää aiheesta

Mass Effect 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Mass Effect 3: Leviathan DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Mass Effect 3: Omega DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Mass Effect 3 – scifijättiläisen tekijät haastattelussa

Mass Effect 3 -haastattelu – eeppistä seikkailua ja tykitystä

Muropaketin uusimmat