Uusimmat

Microsoft aikoo hankkia lisää pelistudioita, tietää uusi huhu

03.12.2018 17:31 Muropaketin toimitus

Microsoft on viime aikoina hankkinut monia eri studioita, eikä vauhti tunnu hiljenevän. Eräs pelialan sisäpiiriläinen tietää Microsoftin olevan parhaillaan puuhailemassa lisää yrityskauppoja.

Microsoft on tänä vuonna ostanut neljä indie-studiota: Undead Labs, Playground Games, Compulsion ja Ninja Theory ovat nykyään kaikki Microsoftin omistuksessa. Pelialan sisäpiiriläinen on vankasti sitä mieltä, ettei Microsoft ole lopettanut pelitalojen ostopuuhiaan, uutisoi Gamepur.

Nimimerkki Krobille on aiemmin paljastanut esimerkiksi Microsoftin olevan hankkimassa Playground Gamesin ennen kuin asiasta tiedotettiin virallisesti. Krobille kertoo tuoreessa twiitissään, että Microsoft Studios tulee kasvamaan entisestään, sillä se on parhaillaan neuvottelemassa monien eri studioiden kanssa yrityskaupoista.

Sisäpiiriläisen mukaan kyse ei ole ainoastaan isoista studioista, sillä Microsoftia kiinnostaa myös pienet pelitalot. Krobille paljastaa, että uutiset joistain hankinnoista tulevat yllättämään monet. Hän on aiemmin vihjannut, että Microsoft olisi ostamassa studiot Turtle Rock Studios ja IO Interactive.

Aika näyttää onko puheissa mitään perää, sillä virallisia uutisia yrityskaupoista on huhun mukaan tulossa ensi vuoden puolella.