Uusimmat

Microsoft huomasi virheensä – 200 euron pelipaketin myyminen alle eurolla ei ollutkaan kovin hyvä idea, ja nyt pelaajat kärsivät

Kuva © Playground Games

27.11.2022 12:19 Muropaketin toimitus

Microsoft on palauttanut rahat niille pelaajille, jotka yrittivät ostaa 200 euron arvoisen Forza-pelipaketin alle eurolla.

Ruotsin Microsoft Storessa oli hiljattain hinnoitteluvirhe, jossa tavallisesti 200 euroa maksavan Forza Horizon 4- ja 5 -pelien premium-paketin pystyi ostamaan vain 7,59 Ruotsin kruunulla eli alle eurolla. Ruotsalaispelaajien lisäksi myös monet muut eurooppalaispelaajat rynnivät ostamaan mega-alennettuja kaahailupelejä, kunnes hinnoitteluvirhe korjattiin.

Pelaajien kannalta Microsoftin töppäily päättyi harmilliseen lopputulokseen. Microsoft on PCGamerin mukaan jakanut pelaajille tällä viikolla rahoja takaisin, mutta samalla ostetut Forzat ovat poistuneet pelaajien kokoelmista. Mikäli pelipaketin haluaa ostaa uudelleen, löytyy se nyt alennusmyynnistä 50 eurolla.

Vastaavat hinnoitteluvirheet eivät ole ainutkertaisia. Esimerkiksi EA ja Epic Games myivät aiemmin tänä vuonna FIFA 23 -kopioita muutamilla senteillä. Silloin pelaajat saivat pitää pelinsä itsellään.

Muropaketin uusimmat