Uusimmat

Miehemme maailmalla: pelihallikulttuuri kukoistaa Dubaissa

19.03.2016 12:00 Jukka O. Kauppinen

Heikki Mustonen löysi itsensä vängästä paikasta. Nimittäin tuolta arabien maasta, ihan Dubain kaupungista. Ja mitäs pelimies siellä muutakaan tekemään kuin etsiytymään pelien pariin.

Pelaamista halajavan kannattaa suunnata sinne, missä tuloerot erottaa paljaalla silmällä. Ostoskeskukseen. Suurin, kaunein ja brändikkäin pelihalli, SEGA Republic, sijaitsee Dubai Mall -ostoskeskuksessa. Jos SEGAn tarjoamat huvitukset eivät kiinnosta, voi matkakumppanit usuttaa vaikkapa ostarin sisäluistinradalle, katselemaan valtavaa haiakvaariota tai jonottamaan näköalapaikkaa Burj Khalifasta, maailman korkeimmasta pilvenpiirtäjästä. 

SEGA Republic ei ole pelkkä pelihalli, vaan kyseessä on täysimittainen sisähuvipuisto. Tarjolla on monta tuttua ihmiskieputinta, mutta muutama eksoottisempi kyyti löytyy myös. Neljännestä kerroksesta lähtevä putkiliukumäki, jossa voi laskea kaverin kanssa kahdella radalla kilpaa, on varmasti hauska. Kaikille niille, jotka siihen uskaltavat. Samoin usean kerroksen korkuinen kiipeilyrata, jossa voi vapaasti kapuilla turvavaljaiden seuratessa, vaikutti houkuttelevalta. Niille, jotka luottavat turvavaljaisiin.

Lue koko artikkeli: Satunnainen pelaaja Dubaissa

Dubai

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat