Uusimmat

Mies ja koira — aivan eeppinen Skyrim-tarina!

07.04.2016 20:30 Miikka Lehtonen

Uskon vakaasti siihen, että paras tapa saada kaikki ilo irti Skyrimeistä ja Fallouteista on keksiä niihin joku oma, outo juttunsa ja sitten elää sitä täysillä. Näin teki myös Twitter-käyttäjä Patrick Lenton, ja sai näin aikaan huikean tarinan.

Uskon todellakin vakaasti siihen, että jos seuraa The Elder Scrollseissa ja Fallouteissa sitä päätarinaa ja tappaa siinä sivussa hirviöitä, saa ihan kivan pelikokemuksen. Mutta ne todelliset huikeuden hetket syntyvät, kun joku päättää vaikka kerätä kaikki Skyrimin kurpitsat omaan kämppäänsä tai muuten vain lähtee tekemään omia tarinoitaan pelien oudoissa maailmoissa. Näin tapahtui myös Patrick Lentonille, jonka hämmästyttävä tarina alkoi siitä, kun mies törmäsi Skyrimissä mökkiin, jonka asukas oli tapettu ja jossa oli vain tämän yksinäinen koira. Lenton adoptoi koiran ja siitäkös sotku alkoi.

Koira kun halusi seurata uutta isäntäänsä tämän seikkailuissa ja kovasti auttaa tätä taistelemaan jättiläisiä ja lohikäärmeitä vastaan, mikä tietenkin oli koiran terveydelle — ja Lentonin hermoille — hyvin vaarallista. Miten saadaan koira jäämään kotiin? No, siellä pitäisi olla myös adoptoitu lapsi. Mistäs sellainen saataisiin? En spoilaa, lukekaa itse. Eeppistä kamaa.

Kiitokset uutisvinkistä nimimerkki Grendelille!

Lähde: Tumblr