Uusimmat

Miksi GTA 6:n kehitys on kestänyt niin kauan? Näin vastasi julkaisija

11.11.2022 15:00 Muropaketin toimitus

Uusi Grand Theft Auto -peli on vielä kaukana julkaisusta, mutta Take-Two Interactiven johtajalla on hyvä selitys miksi.

Grand Theft Auto V ilmestyi jo vuonna 2013, ja jatkoa pelisarjalle on odoteltu jo yli yhdeksän vuotta. Ei ihme jos moni pelaaja ihmettelee, miksi uudessa GTA:ssa kestää niin tolkuttoman kauan.

GTA:n julkaisijan Take-Two Interactiven toimitusjohtaja Strauss Zelnick kommentoi asiaa tuoreessa sijoittajatilaisuudessa, kertoo Comic Book. Zelnick ei maininnut GTA:ta nimeltä, mutta on selvää, että hän viittasi pitkällä kehityksellä juuri tähän peliin.

Zelnickin mukaan viivästykset ja hidas aikataulu ovat aina parempi vaihtoehto kuin flopit.

”Meillä on ollut menneisyydessä tilanteita, jossa julkaisuja on jouduttu lykkäämään, ja se on aina ollut odotuksen arvoista, sillä lopulta pieni viivästys ei ole haitannut suhteessa lopputulokseen”, Zelnick kommentoi. ”Olen toiveikas, että se on tilanne nytkin.”

Esimerkiksi Grand Theft Auto IV:n julkaisua jouduttiin aikanaan lykkäämään vain hieman ennen ilmestymistä, mutta pelistä tuli silti suuri menestys ja se julkaistiin loppuun asti hiotussa kunnossa. Zelnick saattaa viitata juuri tähän tapaukseen.

GTA 6 ei ole virallisesti julkistettu, mutta viimeistään syyskuussa tapahtuneiden vuotojen jälkeen on varmaa, että suuren luokan GTA-pelin kehitys on jo pitkällä. Pelin nimeäkään ei kuitenkaan ole vahvistettu, eikä julkaisuajankohdasta ole tietoa.

LUE MYÖS: Tuleeko GTA 6 heti julkaisun jälkeen PS Plussaan tai Game Passiin? Näin Take-Two Interactiven johtaja kommentoi asiaa

Muropaketin uusimmat