Uusimmat

Miten vanha kehno PC-naksusota sopii tabletille? Aika mälsästi

12.06.2015 21:00 Jukka O. Kauppinen

Jukka O. K. palasi vähän vanhoihin meininkeihin, sillä kerran muinoin oli semmoinen pelitalo kuin Bitmap Brothers, joka teki kaksi naksusotaa. Ne olivat huonoja. Ja ovat huonoja yhä.

No, onhan se ainakin yhdessä mielessä kiinnostava peli. Ei kunnon RTS-sotanaksuja mobiililaitteille paljoa ole. Eikä joukko tarkalleen ottaen nytkään kasvanut. Kehutaan kuitenkin sen verran, että vaikka tätä ei voi kunnon PC-naksuihin pelattavuudeltaan verratakaan, on se sentään mobiililaitteille ihan tyydyttävä viritys. Mutta kaukana, niin kovin kaukana kunnollisen hiirellä pelattavan naksusodan meiningistä.

Mobiilipelikoneen rajoitukset tuntuvatkin heti genren pitkäikäisen ystävän hyppysissä. Pelaaminen on suoraviivaista, jopa tyhmää. Omilla eikä vihollisilla ole kummoistakaan tekoälyä, eikä joukkojen komentaminen ole erityisen nautinnollista. Sodat on rakennettu askel askeleelta eteneviksi kahakoiksi, joissa ei juuri yllätyksiä tarjoilla – ja hyvä niin, kosketusnäyttöhiplailemalla kun ei pysty kovin letkeästi reagoimaan.

Lue koko arvostelu: Z Steel Soldiers (iOS)

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

 

Lisää aiheesta

Blitzkrieg 3 –ennakko (PC) 

Company of Heroes 2: Ardennes Assault (PC) 

Homeworld Remastered Collection (PC) 

Jagged Alliance Flashback (Linux, Mac, PC) 

Palomiessimulaattori Rescue 2 julkaistiin! 

Total War: Attila (PC) 

Muropaketin uusimmat