Uusimmat

Mobiilijätti julkaisi uuden suomipelitalon esikoispelin Gloomy Hollow

26.06.2013 12:14 Jukka O. Kauppinen

Amerikkalainen mobiilipelijätti Chillingo on kiinnittänyt listoilleen uuden suomalaisen pelitalon ja julkaissut kotkalaisen Skyrock Games –studion esikoispelin iOS-laitteille. Chillingo on yksi maailman suurimmista mobiilipuolen julkaisijoista, joka julkaisi aikoinaan myös Rovion Angry Birds –pelin ja nosti sen maailmanmenestykseksi.

iOS-alustalle julkaistu Gloomy Hollow on klassisia toimintaseikkailuja mukaileva peli tunnelmallisessa näyttävässä Underworld-maailmassa. Peli sisältää yhteensä 12 tunnin edestä seikkailtavaa kolmeen erilaiseen maailmaan sijoittuvilla kentillä.

Tekijät kertovat, että pelissä on ”panostettu ohjattavuuteen, jossa on tavoiteltu erityisesti PC-klassikkojen ituntumaa. Peli tarjoaa myös vaihtoehtoisen ohjaustavan virtual stick –kontrollien muodossa sekä kasuaalitilan hieman kokemattomampien pelaajien iloksi.”

Peli latautuu omaksi 0,89 euron hintaan.

Skyrock Games on maaliskuussa 2011 perustettu itsenäinen pelinkehittäjä, jonka tiimillä on kokemusta niin pelinkehityksestä kuin pelialan koulutuksesta.  Tiimiläisillä on taustallaan lukuisia julkaistuja pelejä kuten Trine,  Moto Heroz, Sink ’em All ja Ridge Raced Unbounded.

Gloomy Hollown lisäksi Skyrock Games työstää parhaillaan PC-projektia Highland Wars, joka tällä hetkellä on äänestettävissä Steam Greenlightissa.

Lisätietoja: http://www.gloomyhollow.com

Lisää aiheesta

Amerikkalaisomistaja sulkee suomalaisen peliyhtiön

Battlefront.com julkaisee suomalaisstudion sotapelin: Assault Wave

Suomalainen seikkailuroolipeli Myrskyn sankarit ilmestyy syksyllä

Suomipeli The Swapper ihastuttaa PC:llä