Uusimmat

Mortal Kombat 12 -pelistä vihjaillaan vahvasti – saattaa nollata koko pelisarjan tarinan

11.05.2023 13:01 Muropaketin toimitus

Mortal Kombatin virallisella Twitter-tilillä julkistettu teaser-video näyttää vihjaavan siihen, että pelisarja palaa tavalla tai toisella lähtöruutuun.

Mortal Kombat 12 -peli ei ole mikään suuri salaisuus, vaikkei sitä ole varsinaisesti julkistettu. Kuten Kotaku kertoi helmikuussa, Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtaja David Zaslav sanoi suoraan tulosraportissa, että Mortal Kombat 12 ilmestyy vielä vuoden 2023 aikana.

Mortal Kombatin virallisella Twitter-tilillä on nyt julkaistu uusi teaseri tulevasta julkistuksesta. Alta näet lyhyen videon, joka näyttää vihjaavan tulevasta pelin esittelystä.

Kuten Kotaku kertoo, on videolta tulkittu kaksi asiaa. Ensinnäkin, se vihjaa Mortal Kombat 12:n julkistuksen olevan lähellä. Toiseksikin, sekuntiviisarin loikkaaminen numeron 12 yli suoraan 1:een on ymmärretty vihjaukseksi, että Mortal Kombatin tarinamaailma tullaan jälleen nollaamaan.

Mortal Kombatin tarinalinja on nollattu ennenkin, joten uutinen ei olisi valtaisa yllätys. Reboot varmasti myös madaltaisi kynnystä uusille pelaajille tarttua legendaariseen mättöpeliin, jonka tarina voi tuntua muuten läpitunkemattoman sekavalta.

Tarkempia tietoja Mortal Kombat 12:n julkaisuajankohdasta, -alustoista tai mistään muustakaan ei ole tällä haavaa tarjolla. Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen vihjaus uudesta pelistä, kuten aiemmin uutisoimme. Näyttää siltä, että pelin julkistus ei voi olla enää kaukana.

LUE MYÖS: Mortal Kombat 12:sta saatiin ensimmäinen mysteerinen maistiainen

Muropaketin uusimmat