Uusimmat

Näin todellinen kauhuklassikko taipuu peliksi – Texas Chainsaw Massacresta julkaistiin hurmeinen esittelyvideo

23.09.2022 20:00 Muropaketin toimitus

Texasin moottorisahamurhat -leffasarja taipuu karmivaksi moninpeliksi ensi vuonna. Nyt siitä nähdään tuhti paketti pelikuvaa.

Evil Dead: The Game vakuutti keväällä pelaajat sekä kauhun ystävät asymmetrisellä moninpelillä, joka pysyi erittäin uskollisena kulttielokuville. Seuraavaksi samankaltaiseen käsittelyyn on päätymässä vielä Evil Deadia suurempi kauhuklassikko, Texas Chainsaw Massacre.

Nyt IGN on julkaissut ensi käden testin ja esittelyvideon tulevasta kauhumoninpelistä. Alla olevalla videolla kerrotaan, kuinka peli toimii käytännössä ja nähdään luonnollisesti paljon veristä pelikuvaa.

Texas Chainsaw Massacre -pelissä osa pelaajista ohjaa neljää selviytyjää ja kolme muuta pelaaja asettuvat legendaarisen murhaajaperheen eri hahmoiksi. Kaikilla pahiksilla on omat erikoiskykynsä, ja he voivat myös pitää hengissä perheen karmaisevaa isoisää, joka toimii kaiken näkevänä apulaisena pelaajille. Lopputulos näyttää visuaalisesti erittäin uskolliselta vuoden 1974 klassikkoelokuvan tyylille.

Texas Chainsaw Massacre ilmestyy ensi vuonna PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle. Heti ilmestyessään peli saapuu myös Xbox Game Passiin.