Uusimmat

Niantic otti käyttöön ovelan tavan rangaista Pokémon Go -huijareita

24.05.2017 12:13 Muropaketin toimitus

Huijausohjelmien käyttäjiä ei enää suoraan estetä pelaamasta Pokémon Gota, mutta harvinaisia Pokémoneja heidän on turha etsiä.

Viime kesänä ilmestyneelle Pokémon Golle on sillekin omat huijausohjelmansa, ja aiemmin pelikehittäjä Niantic on yksinkertaisesti jakanut banneja eli pelikieltoja kiinni jääneille huijareille. Nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa, raportoi Polygon.

Pokémon Go -pelaajat ovat nimittäin saaneet niin sanottuja ”varjobanneja”. Tästä ei tule erillistä ilmoitusta, eikä Niantic estä pelaajia pelaamasta, mutta he pystyvät enää löytämään pelimaailmasta vain kaikkein tavanomaisimpia Pokémoneja. Varjobannit siis rajaavat harvinaisemmat Pokémonit pelaajan ulottumattomiin.

Polygonin mukaan erilaisten jäljitysohjelmien käyttö Pokémon Gossa herättää runsaasti keskustelua pelaajien parissa esimerkiksi Redditissä. Useimmat tuomitsevat niiden käytön, mutta osa taas pitää niitä olennaisena osana Pokémon Go -pelikokemusta.

Pokémon Gossa on parhaillaan käynnissä Adventure Week -tapahtuma, joka päättyy huomenna. Kesän tapahtumista ei vielä ole julkistettu tietoa, mutta kuten Bleeding Cool raportoi, on Niantic vihjaillut lisäävänsä peliin kesällä uusia Legendary-luokan Pokémoneja.

Pokemon Go
Kaikki jutut aiheesta