Uusimmat

Nintendo Switchin online-jäsenyys on paljon kilpailijoitaan edullisempi – sisältää klassisten Nintendo-pelien kokoelman

03.06.2017 17:20 Muropaketin toimitus

Nintendo on paljastanut lisätietoja vuonna 2018 julkaistavasta Nintendo Switchin online-jäsenyydestä.

Sonyn PlayStationin sekä Microsoftin Xboxin tapaan myös Nintendo aikoo muuttaa uusimman Switch-konsolin online-toiminnot maksullisiksi ensi vuoden aikana. Kotakun mukaan Nintendo Switchin online-jäsenyys on kuitenkin merkittävästi muiden konsoleiden jäsenyyksiä edullisempi – Switchillä vuoden jäsenyyden hinnaksi on ilmoitettu 20 dollaria, siinä missä esimerkiksi PlayStationilla vuoden jäsenyys maksaa 49,95 euroa. Switchille voi halutessaan ostaa myös kuukauden mittaisen online-jäsenyyden neljällä dollarilla sekä 3kk jäsenyyden kahdeksalla dollarilla.

Maksamalla Switchin online-jäsenyydestä pelaajat pääsevät pelaamaan omistamiaan pelaajia verkon yli muita pelaajia vastaan. Hintaan kuuluvat myös muun muassa pelaajien väliset äänipuhelut sekä Nintendon tarjoama vanhojen NES-pelien kokoelma.

Aiemmin Nintendo on kertonut, että online-jäsenyyteen kuuluisi vain yksi retropeli kuukaudessa, mutta Kotakun mukaan Nintendo on nyt muuttanut mielensä. Uuden systeemin myötä Switch-pelaajat voivat jäsenyytensä aikana pelata rajoittamattomasti NES-konsolille julkaistuja klasikkoja, kuten Dr. Mario sekä Super Mario Bros. 3 -pelejä. Tulevaisuudessa saataville saattaa tulla myös SNES-konsolille julkaistuja klassikkopelejä.

Online-jäsenyydestä huolimatta Switch-pelaajat joutuvat tulevaisuudessa käyttämään konsolin apuna älypuhelimeen asennettavaa sovellusta esimerkiksi äänipuheluiden käyttämiseksi. Uusi sovellus julkaistaan pelaajien testattavaksi tulevan kesän aikana.


Nintendo Switch

Kaikki jutut aiheesta