Uusimmat

Nyt on tilaisuutesi kysyä syksyn kovimpien pelien kehittäjiltä!

28.09.2011 10:00 Miikka Lehtonen

Tapahtuu tällä ja ensi viikolla: Domen urheat pelitoimittajat leviävät kärpäslauman lailla pitkin Eurooppaa pällistelemään syksyn kuumimpia pelejä ja he vievät mukanaan myös teidän kysymyksenne. Nyt on siis kova tilaisuus päästä esittämään kiperiä kysymyksiä ihka-aidoille pelikehittäjille!

Pelialan satunnaislukugeneraattori pyöräytti tälle ja ensi viikolle sen verran paljon maailmanmatkailua, että heikomman päätä pyörryttäisi. Tätä lukiessasi pääpiru Kauppinen suuntaa jo kohti Italian aurinkoa, jossa hän pääsee tapaamaan Assassin’s Creed: Revelationsin kehittäjiä. Ensi viikolla mies taas matkustaa Jordaniaan Uncharted 3:n äärelle. Samaan aikaan muut domelaiset ihmettelevät Need for Speed: The Runia ja Battlefield 3:a.

Koska kukaan ei osaa peleistä yhtä kiperiä kysymyksiä kuin niiden kovimmat fanit, tarjoamme nyt teille tilaisuuden pistää pähkinöitä pelikehittäjien purtaviksi. Esitä kysymyksesi joko tämän jutun kommenteissa tai MuroBBS:n ketjussa, niin välitämme parhaat ja kiinnostavimmat eteenpäin pelien kehitystiimeille ja vastaukset voitte sitten lukea saitilta lähiviikkojen kuluessa.

Antaa siis palaa!

MuroBBS:n ketju
Lue myös

Digital Combat Simulator: A-10C Warthog (PC)

Forza Motorsport 4 -ensikosketus osa 2: Top Gear -komiikkaa autopelissä

Islands of Wakfu (Xbox 360)

Might & Magic Heroes VI – tuottaja kuulustelussa

Muropaketin uusimmat