Uusimmat

”Nyt tärkeintä on löytää asiat jotka ovat rikki” – Wargaming panostaa huolella World of Warshipsin viilaukseen, Domen haastattelussa testaajapomo

15.10.2015 14:30 Jukka O. Kauppinen

”Jokaista World of Warshipsin päivitystä testataan kymmeniätuhansilla testaajilla”, kehuu Wargaming.net-pelitalon Warships-testipomo Sergey Philippov. Ja varsin viilattu pelihän se oli julkaisussa.

Silti tekemistä riittää, sekä tämänhetkisten bugien, tasapaino-ongelmien että tulevien versioiden suhteen.

Dome tapasi testaajajehun äskeisessä World of Warships –julkaisutapahtumassa – ja siellä tehdyn haastattelun löydät täältä näin:

Lue koko artikkeli: World of Warships –haastattelu: pintaa syvemmälle pelitekniikasta

 

Jos et jaksa klikata, niin videot löytyvät myös tästä:

 

Ja bonareita:

 

Lisää aiheesta

Mietitäänpä ensin laajemmin. World of Warplanes on teoriassa ihan kiva, mutta käytännössä se vain ei pärjää mitenkään War Thunderin f2p-lentosotaräiskinnälle. Tanks taas on aivan ylivoimaisen kiva tankkipeli. Warshipsille ei sen sijaan ole yhtään kilpailijaa, ainakaan merkittävää. Lähimmäs taitaa yltää Navy Field, ja sekin oli enemmän RTS:ää.

Warships on ytimekkäästi sanottuna World of Tanks laivoilla. Vekottimet vain ovat helkkaristi isompia ja painavampia. Kenttien mittakaava on valtavasti suurempi, samoin aseiden kantama. Kaikki tapahtuu kuin hidastetusti, vaikka todellisuuteen verrattuna laivojen reaktioaikoja ja liikehdintäkykyä onkin nopeutettu hurjasti.

World of Warships -ensikosketus – kunnon tykittelyä!