Uusimmat

Oikeaa urheilua vieroksuville: Sports Champions 2

30.11.2013 20:00 Jukka O. Kauppinen

Niklas Isberg näyttää mallia penkkiurheilijoille testaamalla PS3:n reippaan Sports Champions 2 –urheilupelin! Se vieläpä siirtää sohvaperunat pystyasentoon!

Urheilu on monelle kaltaiselleni nörtille tylsää ajanhukkaa, mutta jos se on piilotettu salakavalasti peliksi, voi sille antaa mahdollisuuden. Ostin Moven ensimmäisten joukossa ja odotin sille julkaistavan hyviä, mukaansatempaavia pelejä, mutta niitä ei lopulta tullutkaan kovin montaa. Siksi Sports Champions oli mukava yllätys, kun se yritti ihan tosissaan haastaa Wii Sportsin.

Tällä kertaa pelaajalle tarjotaan uusia lajeja, joita ovat laskettelu, nyrkkeily, tennis ja keilaus. Vanha tuttu jousiammunta on myös saatu mukaan. Peliä voi pelata joko yhdellä tai kahdella ohjaimella, mutta suositeltavaa on käyttää kahta, sillä muuten pelin idea kärsii. Yhdellä ohjaimella pelattaessa vaikeusaste tuntuu tippuvan ja se tekee pelistä jokseenkin tylsän. Pelattavuus paranee kahdella ohjaimella huomattavasti.  

Lue koko arvostelu: Sports Champions 2 (PS3)

Lisää aiheesta

Playstation Move -julkaisupelit eDomen testissä 

Ja jos ihan rehellisiä ollaan, Sports Championsilla ja Wii Sportsilla ei ole muuta yhteistä kuin aihe. Sports Champions ottaa urheilunsa paljon Wiitä vakavammin ja pelien ympärille on rakennettu myös hieman lisäsisältöä.

Tarjolla on kuusi lajia: frisbee-golf, rantalentopallo, jousiammunta, pingis, bocce ja hieman erikoisesti gladiaattorien kaksintaistelu. Kaikkia lajeja voi pelata joko kaveria vastaan tai yksinään, jolloin tarjolla on pienimuotoisia turnauksia tekoälyn urheilijoita vastaan.