Uusimmat

Onko tässä järjettömin pelituoli ikinä? Varustettu ”miniguneilla” ja telaketjuilla

Kuva: Cluvens

26.05.2024 19:05 Muropaketin toimitus

Tässä ”pelikeskuksessa” voi tuntea olevansa kuin sotakoneen kyydissä.

Cluvens on julkaissut massoista poikkeavan pelituolin, jota se kutsuu ”taisteluasemaksi”. Se on kyllä näyttävän näköinen – ainakin jos arvostaa sotaisaa estetiikkaa.

Tuoli on nimeltään J20 Gatling, ja nimellä viitattaneen pelituolin molemmin puolin sijoitettuihin sarjatuliaseisiin, jotka toivottavasti ovat vain rekvisiittaa. Tuolin alaosasta puolestaan löytyy tunnelmaa luovat telaketjut. Tätä tyylivalintaa arvostanevat ainakin tankkipelien pelaajat. Mainittakoon, että teleketjut eivät liikuta tuolia, joten tuoli ei sovi todellisen maailman valloitustehtäviin.

Pelituoli on valmistettu paksusta hiiliteräksestä, ja tuolin rakenteisiin on mahdollista asentaa 49 tuuman näyttö tai vaihtoehtoisesti kolme 29 tuuman näyttöä. Näyttö voi nousta tuolissa 220 senttimetrin korkeudelle.

Mukavuutta lisäävät näppäimistö- ja hiirihyllyt sekä hydraulimoottorit, joilla voi ohjata tuolin asentoa. Lisäfiilistä pelisessioihin saa RGB LED -valaistuksella.

Tankkituoli on mitoiltaan ovat 150 x 88 x 140 senttimetriä. Painoa ei ilmoitettu, mutta tuoli tuskin on teräsrakenteensa vuoksi kovin kevyt.

Hintakaan ei ole kevyttä luokkaa, sillä se on 4 199 dollaria (3 886 euroa). Jos tuolin haluaa itselleen, kalifornialainen yritys Cluvens kertoo sivuillaan toimittavansa tuolin veloituksetta myös Euroopan alueella. Alla video.