Uusimmat

Pahimmat paskaduunit mitä kuvitella saattaa

17.06.2009 16:28 Jukka O. Kauppinen

Pelimies on erimies, ainakin omasta mielestään. Mutta hei, elokuvissakaan kaikki eivät ole naisia/miehiä kaatavia eroottisia petoja tai minigunilla muukalaisia niittäviä muskelisankareita. Joidenkin on tehtävä myös ne paskaduunit.

PwnOrDie selvitti mitkä ovat virtuaalimaailmojen 11 paskinta paskaduunia, mitä onneton pelimies saattaa joskus joutua tekemään…

Listalle on koottu muun muassa…

Paperboy-pelin fillaroiva postipoika on koko ajan vaarassa joutua autojen, juoppojen, vihaisten koirien ja jopa itsensä Kuoleman kynsin.

Destroy All Humans -pelin maanviljelijä kärsii jatkuvasti alienien viljapeltokuvioista, perseantureista, räjähtävistä päistä ja kaiken lisäksi kanatkin saavat vähän tanssikohtauksia.

Fallout 2:n Expert Excrement Expeditor. Eli lannanluoja.

Mutant League Football -pelin erotuomari on kaikkien pelaajien ja yleisön ykköskohde. Tuomaroi siinä peliä kun kenttäkin on miinoitettu.

Portalin Test Subject. Mikäs sen kivempaa kuin olla labrarotta labyrintissä.

Starcraftin SCV Driverien duuni koostuu raaka-aineiden keräämisestä ja vihollisjoukkojen tulituksessa kuolemisesta.

A Kingdom of Keflingsin asukkien elämä näyttää iloiselta ja värikkäältä. Höpöhöpö. Ehkä se oli mukavaa ennen, mutta nykyään keflingsit ovat jättiläisdiktaattorin orjia

Fallout 3:n ghoul-tohtori. Mitä teetkään kaiken koulutuksesi jälkeen? Hoidat mätäneviä, sekopäisiä, haisevia ja paskaisia zombimutantteja. Jotka eivät hoidosta huolimatta parane. Ikinä.

Goldeneyn tiedemiesten elämä on hyvin palkattua, mutta työolosuhteet sukkaavat. Ympärillä on älyttömästi vartioita ja duunaat maanalaisissa hämärissä laboratorioissa, jotka lopulta aina räjähtävät.

GTA-sarjan katuhuorat: splat splat vain kuuluu kun autot ajavat päältäsi. Eikä kukaan välitä.

Ja lopuksi: Fallout 2:sta löytyy ehkä se ällöttävin peliduuni ikinä. Joka liittyy ydintuhon jälkeiseen aikuisviihdeteollisuuteen. Lukekaa alkuperäisjutusta mistä on kyse.

Lue artikkeli:

Lue myös

eDomen arvosteluviikko: Close Combat, Ghostbusters, Metallica, Rock Band 2 ja monta muuta huimaa peliä

Jack Thompson -kotelomodaus on ironian huipennus

Korealaiset WoW-typyt saavat WoWinkin näyttämään hyvältä – katso kuvat!

Liian hyvä grafiikka tekikin peleistä rumia

Voita Far Cry 2 -iPod ja riistä pusakka hehkeältä punapäältä