Uusimmat

Pelaajaboardcast kertaa DigiExpo-kokemuksia

18.11.2014 21:30 Jukka O. Kauppinen

Meikän moka. Julius Jämsén lähetti  minulle Pelaajaboardcastin tekemän Digiexpo-reportaasin jo aikapäiviä sitten, mutta minähän töperöin ja hukkasin koko podcastpläjäyksen. Vaan nyt!

”PBC, Pelaaboardcast, on Pelaaja-lehden foorumeilta alkunsa saanut peliaiheinen podcast. Kolmessa vuodessa olemme kehittyneet viikoittaiseksi julkaisuksi, joka tuottaa podcastin lisäksi myös muuta sisältöä.”

Ja siellähän ne kunnon jampat mesoavat DigiExpoilla. Jutustelun kohteina muun muassa Legend of Grimrock 2 (Almost Human), Nintendo, Pelaaja, PlayStation, Microsoft ja MoonTV.

 

Lisätietoja: http://pelaajaboardcast.fi

Lisää aiheesta

Digiexpo 2014 – tuuli tuulee ja minä tuuletan 

Kapitalismin juhlaan oli tullut uusia sävyjä. Pelilava ei ollut enää pelkkien jättimäisten yhtiöiden mainosnäyttämö. Mukaan ahtautuivat myös suomalaiset pelialan heput paneelikeskustelemaan. Paneeleja on ollut myös aiempina vuosina, mutta hyvin niukasti. Tällä kertaa monitoimimies Thomas Puhalle oli suotu vedettäväksi jopa 1 + 3 höpötystuokiota. Yksi puolituntinen ammattilaisajalle ja kolme jokaiselle Digiexpon päivälle. Kuten vuonna 2012, puhetta oli pelialalle töihin pääsemisestä, mutta esille otettiin myös aivan uusia aiheita. Niitä olivat ammattilaispelaaminen ja Youtube-poikkarointi.

Muropaketin uusimmat