Uusimmat

Pelaajien ja kriitikoiden ylistämän Little Nightmaresin tekijät vihjaavat jo uudesta julkaisusta

20.05.2017 21:34 Muropaketin toimitus

Omaperäisen kauhupeli Little Nightmaresin kehittäjät vihjaavat uudella trailerilla joko laajennuksesta tai kokonaan uudesta pelistä.

Aiemmin muun muassa LittleBigPlanet-pelien parissa työskennellyt Tarsier Studios julkaisi keväällä visuaalisesti vaikuttavan kauhuseikkailun Little Nightmares, joka on voittanut puolelleen niin kriitikot kuin pelaajatkin. Muropaketin arviossa peliä kutsuttiin yhdeksi kevään ykköspeleistä, ja esimerkiksi Steamissa pelaajista peräti 88% on antanut pelille positiivisen arvion.

Kun kehuja satelee pelimediassa, ei ole ihme, että Tarsier on julkaissut pelistä Accolades-trailerin, joka sisältää runsaasti kriitikoiden antamia arvosanoja ja hehkutuksia. DualShockers kuitenkin huomauttaa, että traileri tarjoaa myös jotain asteen kiinnostavampa.

Aivan alla olevan trailerin lopussa pelihahmo Six avaa ikkunan, josta nähdään toisen pelihahmon laskeutuvan jonkinlaiseen pelimaailmaan. Välähdys on lyhyt ja arvoituksellinen, mutta se ei ole peräisin Little Nightmaresista ja näyttäisi sen sijaan vihjaavan jostakin uudesta julkaisusta.

Todennäköisesti studio haluaa vihjailla pelille lähiaikoina ilmestyvästä laajennuksesta. On kuitenkin myös mahdollista, että kyseessä on kokonaan uusi peli. Jäämme odottamaan, mitä tuleman pitää.

Little Nightmares on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Little Nightmares
Kaikki jutut aiheesta