Uusimmat

Pelialan jättiläinen Embracer Group pilkotaan kolmeen osaan – etsii vetoapua Tolkienin ja Keski-Maan suunnalta

Kuva: © 2001 - New Line Productions, Inc.

22.04.2024 17:21 Muropaketin toimitus

Embracer Group haluaa tehdä kaikkensa sen eteen, että yhtiö onnistuu muuttamaan sen omistamat Taru sormusten herrasta -oikeudet kannattaviksi peleiksi.

Embracer Group on paljastanut, että se tullaan jakamaan kolmeen osaan, joista jokaisella on oma yksityiskohtainen roolinsa.

Jatkossa Embracer tullaan tuntemaan nimillä Middle-earth Enterprises and Friends, Coffee Stain and Friends ja Asmodee Group. Embracer on todennut, että yhtiön tulee hyödyntää hyvin merkittävällä tavalla Taru sormusten herrasta -franchisea ja tehdä siitä yksi maailman suurimmista pelinimistä.

Aiheesta on kertonut Eurogamer.

Middle-earth Enterprices and Friends tulee pitämään sisällään Embracerin suurimmat studiot ja brändit, kuten Crystal Dynamics (Tomb Raider), Eidos Montreal (Guardians of the Galaxy), 4A Games (Metro), Deep Silver Dambuster Studios (Dead Island 2), Warhorse (Kingdom Come Deliverance 2), Tripwire, Flying Wild Hog, Vertigo Games ja Freemode.

Coffee Stain and Friends keskittyy indie-pelien kehittämiseen, ja siihen kuuluvat esimerkiksi pelitalot Coffee Stain (Goat Simulator, Valheim), Ghost Ship Games (Deep Rock Galactic) ja Tarsier (Little Nightmares).

Asmodee Group puolestaan kehittää ja myy yhtiön lautapelejä. Se omistaa brändejä kuten Ticket to Ride, Exploding Kittens, Azul ja Catan.

LUE MYÖS: Embracer Group vetäytyy Venäjältä – haluaa “vähentää geopoliittista riskiä”