Uusimmat

Pelikonsoli aiheutti murha- ja tuhopolttouhkauksiin kärjistyneen perheriidan

18.02.2009 13:55 Jukka O. Kauppinen

Amerikkalaismies pillastui poikaansa ja vaimoonsa, kun nämä eivät totelleet hänen miehistä ylivaltaansa tarpeeksi nopeasti. Poikakaan ei singonnut välittömästi hiljentämään ulkona haukkuvaa koiraa kesken pelaamisen. Niinpä kyytiä sai ensin Wii, sitten poika ja lopulta vaimo.

Pikavauhtia massiiviseksi perheriidaksi äkämystynyt yhteenotto sai vauhtia maskuliinisesta pelikonsolin runttaamisesta ja Wiin pituusheiton maailmanennätysyrityksestä. Meininki jatkui reippaalla vapaudenriistolla sekä murha- ja tuhopolttouhkauksilla.

Tarinalla on kuitenkin onnellinen päätös. Äkämystynyt mies rauhoittuu poliisin hellässä huomassa. Heroiiniriippuvainen isäukko opettelee siten elämää ilman huumeita ja perhekin saa vaihteeksi hengähtää. Toivottavasti pojalle löytyy uusi Wii-konsoli huumepöllyisen isukin rusentaman tilalle.

Muistakaa: kun heroiiniriippuvianen isukki äkämystyy, kannattaa totella heti eikä vasta pelitilanteen tallentamisen jälkeen. Tarinan opetus on tietysti se, että konsolit ovat pahasta, eivät huumeet. Eikun…

Lähde: Man held family hostage in Wii dispute, police say

Lue myös

Arvostelu: Art Style -sarja (Wii)

iPhone-pelit voivat olla kultakaivoksia tekijöilleen

Japanilainen raiskauspeli shokeerasi Euroopassa

Microsoft: punavalot ovat taaksejäänyttä elämää

Tunnistatko huisit pelitaideteokset?

Muropaketin uusimmat