Uusimmat

Pelisarjakuva- ja X8-hiirikilpailut päättyneet – onnea voittajille

15.05.2009 17:40 Jukka O. Kauppinen

Ja taas on pari kilpailua päättynyt onnellisesti. Sarjakuvakilpailussa arvottiin pelihenkisesti WarCraft- ja StarCraft-sarjakuvia, hiirikilpailussa puolestaan hirrrmuisen mainio Microsoft SideWinder X8 -pelihiiri hiirimattoineen.

WarCraft Legendat osa 2 ja Starcraft: Etulinja osa 1 -sarjikset voittivat Ilona Lindholm Helsingistä, Miika Hämäläinen Lappeenrannasta ja Turo Jänkä Tampereelta.

Ja mistäkö pelistä pitäisi tehdä seuraava sarjakuva? Voittajien mukaan vaikkapa…

  • Haaveilen seikkailusarjiksesta Falloutin romanttisen karussa erämaassa. Päähenkilö olisi karismaattinen Vault Dweller, joka raunioissa palloillessaan rakastuu toivottomasti minishortseissa ja nahkareleissä pyssyä heiluttavaan raideriin (Ilona).
  • LittleBigPlanetista, sillä se toisi uusia ulottuvuuksia sarjakuvamaailmaan (Miika).
  • EVE-onlinestä. Sarjakuvassa voitaisiin seurata vaikka useammankin eri ammatinvalinnan tehneen hahmon elämää, joitakin pitempään ja joistakin vaikka vain muutaman sivun juttu. Pelissä kun voidaan olla piraattina, sotilaana, palkkasotilaana, tutkijana, mainerina, vakoojana, tavarakuskina, kauppiaana … Tai vaikka osallistua jonkin pienen tai ison corporaation toimintaan. Joten mahdollisuuksia riittää vaikka jutut tehtäisiin jopa pelaajille mahdollisiin ammatteihin liittyen. Aiheita löytäisi kätevästi seuraamalla pelin tapahtumia ja itse pelaamalla (Turo).

SideWinder X8 -hiiren ja X8-QPAD-hiirimaton puolestaan voitti Sami Saijola Mäntsälästä.

Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea voittajille!

Tsekaa eDomen avoimet skabat, kuten…

Lue myös

Duke Nukem Foreverin julkaisija haastoi 3D Realmsin oikeuteen

Ennakoita ja ensikosketuksia: Flashpointia, inFamousia ja vaikka mitä kivaa

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising – ensitesti osa 2

Ranska hyväksyi tiukan piraattilain

Wiikon wanha: Alter Ego, elämäsimulaattorien esi-isä

Muropaketin uusimmat