Uusimmat

Uusitut arvostelu- ja artikkelinostot

02.11.2009 20:18 Jukka O. Kauppinen

Huomannette etusivulta pienen mutta visuaalisesti suhteellisen merkittävän muutoksen. Olemme harkinnan ja testailun jälkeen kasvattaneet arvostelujen ja artikkelien nostokuvien kokoa dramaattisesti. Sen sijaan että se olisivat vanhaan tapaan ingressin sivuun taitettuja uutiskuvaa suurempia kuvia, arvostelu/artikkelien nostokuvat ovat nyt koko palstan levyisiä ja myös aiempaa korkeampia.

Muutoksella pyrimme sekä virkistämään etusivua että nostamaan arvostelut/artikkelit entistä selkeämmin esille.

Etusivun ja eri osioiden virittelyä muillakin tavoin on mietitty. Pieniä muutoksia saattaa tulla lisääkin. Lienette muun muassa huomanneet, että juttujen ja kommenttiosaston väliin on ilmestynyt erilaisia linkkejä ja pikkumainoksia sisältävä boksi. Iloksemme automaattisen ”juttuja/keskusteluja aiheesta” -linkityksenkin toiminta on kehittynyt, eikä jutuissa ole enää niin paljoa viittauksia koirien märkiviin paiseisiin.

Jos teillä on uutisten/artikkelien esillepanoon toiveita, niin niitä voi toki esittää. Ja kyllä, meistäkin gallerioiden isommat kuvat olisivat kivoja, samoin suuremmiksi avautuvat kuvat jutuissa, mutta valitettavasti tuollainen muutos on kiinni tekniikkapuolesta, ei toimituksesta.

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat