Uusimmat

PlayStation Stars -jäsenohjelma sai virallisen julkaisupäivän – näin palvelu toimii

29.09.2022 13:00 Muropaketin toimitus

Kanta-asiakasohjelma PlayStation Stars avautuu Euroopassa lokakuussa. Luvassa on ansaittavia pisteitä ja palkintoja.

Sony julkisti kesällä Pleikkarin virallisen kanta-asiakasohjelman PlayStation Starsin, ja nyt se on jo avautunut joillakin alueilla Aasiassa. Samalla selvisi myös, milloin ohjelma saapuu muualle maailmaan.

Kuten PlayStation Blog kertoo, avautuu PlayStation Stars Euroopassa viimeisten joukossa, vasta 13. lokakuuta. Sitä ennen ohjelma on avautunut jo molemmissa Amerikoissa.

PlayStation Stars on ilmainen palvelu, johon pelaaja voi liittyä omalla PlayStation Network -tunnuksella. Palvelussa voi sitten suorittaa kampanjoita ja ansaita pisteitä sekä digitaalisia keräilyesineitä. Helpoimman palkinnon voi lunastaa yksinkertaisesti pelaamalla jotakin kerran kuukaudessa.

Digitaaliset keräilyesineet ovat yksinkertaisesti keräilemistä ja kavereille esittelyä varten. Ansaittavista pisteistä sen sijaan on oikeaa hyötyä. Palvelun sivuilla kerrotaan: ”Pisteitä vastaan voi valita jotakin luettelosta, joka saattaa sisältää lisävaroja PSN-lompakkoon tai tiettyjä PlayStation Storen tuotteita.”

PS Stars ja PS Plus ovat toisistaan erilliset palvelut, mutta jälkimmäisen jäsenille on luvassa bonuksia Starsissa. PS Plus -tilaajat saavat ainakin PS Stars -pisteitä kaikista Pleikkarin virallisen pelikaupan ostoksista.

PlayStation Stars tulee osaksi virallista PlayStation App -sovellusta, ja jatkossa se lisätään myös konsoleille. Lisätietoja palvelusta löytyy PlayStationin virallisilta sivuilta. Alta voit myös katsoa aiemmin syyskuussa julkaistun videon digitaalisista keräilyesineistä.

Muropaketin uusimmat