Uusimmat

Pokémon Gon uusi päivitys pistää salit täysin uusiksi – Luvassa pian myös uusia PokéStoppeja

20.06.2017 17:34 Muropaketin toimitus

Pokémon Go on juuri saamassa päivityksen, joka muuttaa merkittävästi salien toimintaa pelissä. Mukaan tulee uusia mekaniikkoja sekä Raid-taisteluita.

Pokémon Go on saamassa uuden, valtavan päivityksen, joka on jo osan pelaajista saatavilla. Nianticin hittipelin uusi päivitys tulee pistämään PokéGymit eli salit täysin uusiksi, ja tekeillä on muitakin uudistuksia, uutisoi Polygon.

Kaikille saleille lisätään PokéStoppeja muistuttava valokuvakiekko, jota pyöräyttämällä voi saada varusteita. Lisäksi saleilla olevia Pokémoneja vastaan taistellaan jatkossa siinä järjestetyksessä, kuin ne ovat salille tulleet, jolloin voimakkaimmat hirviöt eivät pysy niin helposti salin kuninkaina.

Oman joukkueen salilla oleville Pokémoneille taas lisätään uusi motivaatiomekaniikka, jonka avulla taskuhirviöt voi pitää tyytyväisinä ja voimissaan. Kaikki saman joukkueen kouluttajat voivat syöttää salilla oleville Pokémoneille marjoja, jotka täyttävät pientä sydäntä niiden vieressä. Kuvan tästä näet Polygonin artikkelista.

Saliuudistuksen myötä luvassa on myös Pokémon Gon ensimmäinen todellinen yhteistyöelementti. Peliin lisätään nimittäin Raid-tehtävät, jotka toimivat niin, että salien yläpuolelle ilmestyy laskuri ja kun laskuri saavuttaa nollan, ilmestyy paikalle voimakas Pokémon, jota vastaan paikalle saapuneet kouluttajat voivat kamppailla yhdessä. Jos voimakas Pokémon saadaan peitottua, on pelaajilla myös mahdollisuus yrittää sen pyydystämistä.

Lisäksi Niantic on kertonut tekevänsä yhteistyötä aiemman Ingress-pelinsä (2012) pelaajien kanssa ja lisäävänsä peliin uusia portaaleja. Koska Ingressin portaalit näkyvät Pokémon Gossa PokéStoppeina, tarkoittaa tämä, että niitä on viimein luvassa lisää.