Uusimmat

Popcap-pelit Android-puhelimille, Plants vs. Zombies aloittaa invaasion!

19.01.2011 12:00 Miikka Lehtonen

Jos olet kuin minä, nämä kaksi väittämää pitävät paikkansa: omistat Android-puhelimen ja lisäksi rakastat Popcapin pelejä. Kuka voisi vastustaa Pegglen, Plants vs. Zombiesin, Bookworm Adventuren ja monien muiden pelien hehkeää grafiikkaa, hauskaa äänimaailmaa ja addiktiivista pelattavuutta? No, kohta addiktion voi ottaa mukaansa.

Popcapin yleinen PR-guru ja entinen maailman parhaan pelipodcastin juontaja, Jeff Green, kiusoitteli eilen peliväkeä esittelemällä Twitterissä sekä Plants vs Zombiesia että Peggleä Android-puhelimen ruudulta kuvattuna. Siitäkös se show alkoi. Ovatko pelit tulossa ulos vai onko tämä vain prototyyppi? Koska? Tuleeko muitakin pelejä? Eilen tarvitsi spekuloida, tänään ei, sillä Popcap vastasi kohuun ja kertoi, mistä on kyse.

Droidreign-saitin edustajat saivat nimittäin Popcapilta seuraavan viestin: ”Emme kommentoi vielä tapahtunutta, mutta sanomme, että Android-pelimme edistyvät hyvää vauhtia ja ensimmäiset niistä nähdään vuoden toisella neljänneksellä”. 1 + 1 = Peggle ja Plants vs. Zombies Android-puhelimilla tämän kevään aikana. Green mainitsi myös Twitterissä, että pelit eivät tule olemaan mainosten avulla kustannettuja, vaan ihan rahalla ostettavia. Toivottavasti rahaa myös tulee, sillä piratismi on jo nyt Androidilla melkoinen ongelma. Kiva homma joka tapauksessa!

Lähde: Twitter ja Droidreign

Lisää aiheesta

Plants vs. Zombies nettosi iPhone-miltsin

Plants vs. Zombiesin suunnittelija kertoo kaiken

Plants vs. Zombies (Mac, PC)

Yhden tuuripeli on toiselle silkkaa matikkaa

Muropaketin uusimmat