Uusimmat

Rockstar: ei uutta GTA:ta tänä vuonna

18.01.2009 17:15 Miikka Lehtonen

Monet saitit uutisoivat viikolla joko faktana tai huhuna, että Rockstar olisi kehittämässä pikavauhtia seuraavaa GTA-peliä. Firma on kuitenkin tiedottanut, että koko juttu on pelkkää hölynpölyä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö firmalla olisi jotain kivaa tiedossa täksi vuodeksi.

Rockstarin edustajat ovat kertoneet peliblogi Kotakulle, ettei GTA-sarjan seuraava osa ole vielä työn alla, eikä ainakaan ilmestymässä tämän vuoden aikana. Tämän toki useimmat arvasivatkin, sillä Rockstarilla on tapana hioa ja hieroa pelejään hieman hartaammin.

Vuosi 2009 ei tule kuitenkaan jäämään vaille GTA:ta. Faktaksi tiedetyn Nintendo DS -pelin ohella Rockstar on nimittäin julkaisemassa kaksi ladattavaa lisäosaa GTA IV:lle. Näistä ensimmäinen, The Lost and the Damned, keskittyy moottoripyöräjengien ympärille ja ilmestyy Xbox 360:lle jo ensi kuussa. Se toinen? Aika näyttää.

GTA V -haaveet kannattaa muutenkin tuikata mielensä perukoille, sillä Rockstar-kiho Dan Houser kertoi äskettäin New York Times -lehdelle, että Rockstarin itsensä mielestä he ovat vasta raapaisseet GTA IV:n maailman pintaa. Voimme siis varautua vielä moneen uuteen GTA IV -seikkailuun ennen kuin matkamme vie meidät Tokioon – tai mihin ikinä GTA V sitten sijoittuukaan.

Lisää aiheesta

Huhupartio: seuraava Grand Theft Auto jo tänä vuonna?

Sony-kiho: kuka kaipaa GTA IV -lisäsisältöä?

Missä GTA IV:n lisärit viipyvät, Microsoft?

Lue myös

Äiti sammutti konsolin, poika pahoinpiteli tacolla

Sonylle mahdollisesti jättitappiot

Arvostelu: Harvest Moon: Island of Happiness (DS)