Uusimmat

Runescapen 15-vuotista historiaa avataan dokumenttielokuvalla, myös pelin luojat tekevät comebackin

15.01.2016 16:00 Jukka O. Kauppinen

Brittiläisen Jagex-pelitalon työstämä Runescape-roolipeli täyttää tänä vuonna kokonaiset 15 vuotta, mikä on pitkä aika mille tahansa pelille, saatikka selainpelinä syntyneelle morpille. Vuosi 2016 tuokin mukanaan sekä paljon pelillisiä päivityksiä että valmistautumista suureen juhlaan.

15-vuotisjuhlat pidetään 2016 syksyllä, jota varten parhaillaan kuvataan myös dokumenttielokuvaa. Jagex myös lupaa, että se on ”objektiivinen näkemys Runescapen historiaan, kattaen niin pelin eeppiset kokohohdat kuin surkeat rähmäilytkin.”

Synttärin kunniaksi firma saattaa myös avata uudelleen nykyistäkin oldskool-Runescapea vanhemman antiikkiversion, ainakin vähäksi aikaa.

Vaikka Runescapen alkuperäiset luojat Andrew ja Ian Gower eivät enää olekaan mukana pelin kehitystyössä, niin he tekevät kuitenkin juhlavan synttäripaluun luomuksensa maailmaan 15-vuotisuuden kunniaksi. He näet käsikirjoittavat ja luovat täysin uuden tehtäväsarjan, joka kiertelee pitkin poikien morpin historiaa ja vierailee monen monituisen rakastetun hahmon luona.

Jokseenkin sopivasti tehtäväsarja kantaa, ainakin tässä vaiheessa, nimeä Gower Quest.

Lisätietoja: http://runescape.com/

 

 

Lisää aiheesta

Runescape rynnistää vuonna 2016 – synkkiä tarinoita, hassuttelua ja uusi versio

Vanhan koulun morppi ryömii haudastaan ja laajenee synttärien kunniaksi

Morppiklassikko RuneScape täyttää 15 vuotta

Pelikopteri #018 – matkailua menneessä ja tulevassa (Checkpoint)

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat