Uusimmat

Satumainen suomalaispeli Trine 3 ilmestyi Steamin Early Accessiin

22.04.2015 14:00 Miikka Lehtonen

Trine 3! Enpä ole peliä pelannut, mutta aiempia osia olen ja niiden perusteella voin todeta, että jos Frozenbyte ei ole ihan otettaan hukannut, tuloillaan taitaa olla aika kiva ja satumaisen kaunis peli. Teoriaa voi testata pian, jos uskaltaa.

Vaikka Trine 3 ei olekaan vielä julkaisukunnossa, vuoden 2015 trendien mukaan se on jo näillä näppäimillä ostettavissa ja koetettavissa, sillä pelin kehitysversio on myynnissä Steamin Early Access -proggiksessa.

Jos joku on nukkunut viimeiset puolitoista vuotta, kyseessähän on ohjelma, jossa kehittäjät voivat myydä pelinsä kehitysversiota ja sen ostavat fanit taas kantaa kortensa kekoon antamalla palautetta kehitysjakson aikana. Kehittäjät voivat peliä duunatessaan syödä muutakin kuin riisiä ja tuloksena on parempi peli. Ainakin paperilla siis. Aina se ei ihan niin mene. Mutta uskotaan ja toivotaan, että nyt menee.

Lukiessanne tätä pelin pitäisi tosiaan jo olla ostettavissa ja pelattavissa, joten jos tautisen nätti kolmen pelaajan co-op kiinnostaa, tässä sitä olisi.

Lisätietoja: Trine 3 Steamissa