Uusimmat

Solid Snake -ääninäyttelijä on kitkerä Kojimalle

27.03.2016 16:00 Juho Anttila

Viimeisin Metal Gear Solid -sarjan peli, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on hyvä peli, mutta se tullaan ehkä sittenkin muistamaan ennen kaikkea Konamin ja Hideo Kojiman välisestä rumasta välirikosta. Pelissä rikottiin kuitenkin muitakin perinteitä, sillä Solid Snakea pitkään ääninäytellyt David Hayter työnnettiin syrjään paikaltaan ja tilalle värvättiin Kiefer Sutherland.

Hayter on nyt kertonut, että miestä yritettiin syrjäyttää roolistaan jo aiemmin. Metal Gear 3:n aikoihin miehen piti hakea rooliinsa uudelleen koe-esiintymisen kautta. Samanaikaisesti Hideo Kojima yritti saada Kurt Russelia näyttelemään Snaken roolia. Kun mies kieltäytyi kunniasta, sai Hayter jatkaa roolissaan.

David Hayter kertoo, että Solid Snaken roolin menettäminen oli kovin tuskallista. Mies tunnetaan siitä, että hän on pelannut läpi kaikki ääninäyttelemänsä Metal Gear Solid -pelit. The Phantom Pain jää kuitenkin väliin todennäköisesti lopullisesti, sillä Hayterin mukaan sen pelaaminen tuntuisi 60 tunnin nöyryytykseltä. Solid Snake -roolin menetys kismittään Hayteriä muutenkin sen verran kovasti, ettei mies todennäköisesti tahdo enää ikinä työskennellä yhdessä Hideo Kojiman kanssa.

Lähde: Gameinformer

Lisätietoja: www.konami.jp/mgs5

Lisää aiheesta

Metal Gear Solid -uusintaversio sai tylyn tappotuomion

Metal Gear Solid 5 oli Konamin viime vuoden iso hitti

Kojima potkittiin pihalle, mutta Metal Gear tulee taas