Uusimmat

Sonic Frontiers ilmestyi tänään – ”Jännittävin Sonic-peli vuosikymmeniin”

Kuva: © Sega

08.11.2022 14:50 Muropaketin toimitus

Sonic Frontiers on kriitikoiden mukaan positiivinen yllätys, mutta vastaanotto on silti kädenlämpöinen.

Segan uusi Sonic-seikkailu on ilmestynyt, ja pelin ensimmäiset arvostelut ovat myös linjoilla. Metacriticissä pelin PS5-versio on saanut keskiarvoksi laimeahkon 73, mutta kriitikoilla on silti hyvää sanottavaa Sonic Frontiersista. (Muiden alustojen versioilla ei ole kylliksi arvioita listattuna keskiarvon laskemiseen.)

”Sonic Frontiersilla on koko joukko ongelmia, mutta open world -suuntaus ja monipuolinen pelisisältö tekevät siitä jännittävimmän Sonic-pelin vuosikymmeniin”, kirjoittaa esimerkiksi God is a Geek -sivusto.

”Vaikka se on vähän viimeistelemätön, Sonic Frontiers on paras 3D Sonic-peli vuosiin. Tämä ensimmäinen versio open zone -muodosta on hieno yritys, enkä malta odottaa miten Sonic Team kehittää sitä sarjan tulevissa osissa”, todetaan puolestaan Game Informerin arviossa.

Keskimäärin arvioiden sävy on positiivinen, mutta pelin todetaan kärsivän teknisistä ongelmista ja jättävän muutenkin toivomisen varaa. Etenkin uusi, avoimempi pelimuoto ja vaihtelevuus pelissä saavat kuitenkin kiitosta.

Sonic Frontiers on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille. Muropaketin arvostelu pelistä ilmestyy lähiaikoina.