Uusimmat

Sony lupaa PSP:n lähtevän uuteen nousuun

13.02.2009 11:00 Miikka Lehtonen

Sonyn PSP-käsikonsoli on ikävässä välikädessä. Laitteesta löytyisi vääntöä vaikka mihin, mutta pelituki ei yllä samalle tasolla. Tähän on tulossa muutos, mikäli Sonyyn on uskominen. Firman euroedustajat lupaavat, että PSP:n tämän vuoden pelijulkaisut nostavat laitteen uuteen nousuun.

Claire Blackhouse, PSP:n brittiläinen tuotemanageri, kertoi MCV-pelisaitille firmansa tämän vuoden suunnitelmista. Näistä tärkein on PSP:lle uusien pelisarjojen lanseeraaminen ja laitteen nostaminen taas myyntilistojen kärkeen niiden avulla. Blackhouse tunnustaa, että perinteisesti tämä ei ole onnistunut.

”PSP:lle ei kenties ole perinteisesti julkaistu niin paljon hyvätasoisia pelejä kuin olisimme halunneet, mutta tulemme jatkossakin panostamaan raskaasti laitteen softakehitykseen. Tulette näkemään tämän työmme hedelmät myöhemmin tänä vuonna, kun julkaisemme pinon vielä salaisia, merkittäviä pelejä, jotka tulevat innostamaan olemassaolevia PSP-pelaajia ja houkuttelemaan aivan uutta väkeä laitteen pariin.”

Blackhouse sanoo myös, että tähän mittavaan valikoimaan mahtuu useita tunnettuja PlayStation-pelisarjoja. joku voisi tietenkin sanoa, että PlayStation-pelisarjoihin nojaaminen on ollut perinteisesti eräs Sonyn suuremmista ongelmista laitteen profiloituessa huonojen PlayStation-käännösten hautausmaaksi. Toivottavasti tämä vuosi tuo tähänkin muutosta.

Lisää aiheesta

Sony: emme ole tekemässä uutta PSP:tä

Sonyn edustaja vastasi PSP2-huhuihin

Sonyn uudet PSP-pelit sekä nettilatauksina että UMD:nä

Huhut seuraavasta PSP:stä voimistuvat, vaikka Sony kiistää

Lue myös

Sega Sammy pyöräytti irtisanomisrulettia

Konami iskee hampaansa Saw-kauhuleffoihin