Uusimmat

Sony yllätti: uusi, budjettihintainen PSP vielä syksyn aikana

17.08.2011 09:00 Miikka Lehtonen

Saksassa järjestettävä Gamescom ei ole perinteisesti ollut suurten julkistusten juhlaa, mutta tänä vuonna ainakin Sony yllätti: firma julkisti eilen järjestetyssä lehdistötilaisuudessaan uuden PSP-mallin, joka nähdään vielä tämän syksyn aikana kaupoissa — ja hinta on suorastaan naurettava.

Aivan yllättäen ja vailla mitään ennakkoaavistuksia, Sony paukautti eilen melkoisen uutispommin Gamescom-lehdistötilaisuudessaan. Firma tulee julkaisemaan PSP:stä riisutun budjettimallin vielä tämän syksyn aikana 99 euron hulvattoman halpaan hintaan. Kirjoitushetkellä tiedot ovat vielä sangen vähäisiä, mutta tiettävästi uudesta PSP:stä tulee puuttumaan ainakin Wi-Fi-tuki. Sonyn mukaan kaikki PSP-softa kuitenkin toimii.

Ajoitus sinänsä on pieni mysteeri, sillä onhan PS Vita jo kulman takana. Toisaalta ehkä tässä onkin juuri tarkoitus hyökätä markkinoille kaksihaaraisella strategialla: halpa ja riisuttu PSP nuoremmille ja satunnaisemmille pelaajile, kalliimpi PS Vita vakavammille pelaajille. Jää vain nähtäväksi, moniko kelpuuttaa 99 euron PSP:n taskuunsa iPhonen tai Androidin sijaan.

Lähde: CVG

Lue myös

Lunta, partaa ja isoja aseita Borderlands 2:n ensimmäisessä trailerissa!

Valikoima oudoimpia ja hölmöimpiä modeja maanantain iloksi

”PS Vita tulee olemaan kuin hirvikolari”

Kinectistä tuli yllättäen kova 3D-mallinustyökalu

Muropaketin uusimmat