Uusimmat

Splinter Cellin tuottaja: haluan, että ihmiset pääsevät pelini läpi

03.07.2009 18:00 Miikka Lehtonen

Splinter Cell: Conviction on ollut jo jonkin aikaa melkoiseessa myllerryksessä. Alunperin jonkinlaiselta oudolta pultsarisimulaattorilta vaikuttanut peli muutti parin vuoden hiljaiselon aikana muotoaan täysin ja voisi nyt olla 24: The Game. Oli se mitä tahansa, pelin tuottaja haluaa, että pääset pelin joskus läpi.

Virallisen Xbox-lehden toimittajien kanssa jutellut Maxime Beland kertoi, että hänen tiiminsä tarkoituksena on ollut tehdä peli, jonka ihmiset voivat realistisesti päästä joskus läpi, niin ajan kuin pelihalujensakin puolesta.

”Peliss tulee olemaan vaikeustasoja, ainakin perustaso ja realistisempi vaikeustaso, ihan kuin Rainbow Six Vegasissakin. Ja voin sanoa, että realistinen vaikeustaso tulee olemaan aika helvetin vaikea. Sinun pitää hiippailla joka paikkaan ja kuolet helposti, joten viholliset tulevat olemaan todella haastavia.”

Jos täälainen haaste ei kiinnosta, tarjolla on vaihtoehto. ”Normaali vaikeustaso on normaaleille pelaajille, jotka voivat sitten pelata peliämme 12 tuntia sen sijaan että he kuolisivat uudelleen ja uudelleen 30 tunnin ajan.”

Kuulostaa järkevältä. Jos uhraisin itse vuosia elämästäni pelin parissa, haluaisin ihmisten myös pelaavan sitä.

Lisää aiheesta

E3dome: Microsoft biletti Beatlesien, Spielbergin, Alan Waken ja yksinoikeuspelien tahtiin (päivitetty)

Ubisoftin pelit lykkääntyvät, Haze siirtyi taas kerran

E3dome: kuvissa Dead Rising 2, Left 4 Dead 2, Modern Warfare 2, Splinter Cell Conviction

Lue myös

Riemastuttavan näköinen Fez tulee Xbox Liveen

Brütal Legendiä ei nähdä PC:llä

Arvostelu: Red Faction: Guerrilla (PS3, 360)