UUSIMMAT

Suomalaispeli nappasi kolme ehdokkuutta maailman parhaaksi

19.02.2015 00:15 | Jukka O. Kauppinen

Yhdysvalloissa järjestettävässä Game Connection America 2015 –pelialatapahtumassa tapahtuu seminaarien ja maljannosteluiden lisäksi muutakin – siellä näet nostetaan palkintopalleille tämän hetken parhaimpia ja kiinnostavimpia pelejä. Game Connection Development Awards 2015 –kilpailussa on mukana myös suomiverta, sillä Nitro Gamesin Raids of Glory on ehdokkaana kolmessa kilpailusarjassa.

Mobiilialustoille julkaistu verkkopelattava naksutaktikointiseikkailu on ehdokkaana parhaaksi mobiilipeliksi, parhaaksi sosiaaliseksi peliksi ja parhaasta grafiikasta.

Tuomaristo poimi finaaliin yhteensä 24 peliä 15 eri maasta. Kaikkiaan kilpailuun havitteli päälle 170 peliä.

Lisätietoja: http://www.game-connection.com/development-awards

Lisää aiheesta

Rakenna ja raidaa uudessa suomipelissä – Raids of Glory 

Keskustelu

Listaa tutkailin, ja kaikki pelit oikeastaan oli ihan aiheellisesti siinä mukana. Papercade oli ainakin pidempään tutkittuna oikein mielenkiintoinen, erityisesti mahdollisuuksien rajattomuus teki vaikutuksen, ja pahvi ja muu grafiikka on hauskan ja realistisen oloista (Joskus on itsekin pahvista tullut väsättyä jtn figuureja, ja harmittanut kun ei ne sitten itse liikukkaan:D). Miinusta se että käyttöliittymän ulkoasu/grafiikka muistuttaa liikaa mm. Windowsia. Saattaa kyseinen peli ehkä jopa joskus pc-lle ilmestyä.

Aiheen Suomalaispeli kylläkin muistuttaa jo olemassa olevia samankaltaisia liikaa, grafiikka kuitenkin ihan kivaa.

Muropaketin uusimmat