Uusimmat

Suomalaissyntyinen XIHA Life verkkoyhteisö uudistui

16.06.2009 16:32 Jukka O. Kauppinen

Suomesta maailmalle ponnistanut monikulttuurinen verkkoyhteisö XIHA Life on päivittynyt uuteen versioon. Tärkeimmät uudistukset koskivat sivuston käyttöliittymää ja yhden klikkauksen käännöstoimintoa.

Uudistus tuo mukanaan myös reaaliaikaisesti toimivan hakutoiminnon, joka mahdollistaa käyttäjille heidän omalla äidinkielellään tehtävät haut. Esimerkiksi kiinalainen käyttäjä voi hakea omalla äidinkielellään miestä haluttujen kriteerien mukaan, jolloin haku listaa hänelle vaikkapa Helsingissä asuvat tietyn ikäiset englanninkielentaitoiset miehet. Aluksi hakutoiminto kattaa vain palveluun rekisteröityneet käyttäjät, mutta lähiaikoina hakuun sisällytetään kaikki XIHA Life verkkoyhteisön materiaali.

Navigoinnin helppous ja selkeys olivat käyttöliittymäuudistuksen tärkeimmät tavoitteet. Käyttäjien ensituntuma päivitykseen on ollut erittäin positiivinen, sillä valtaosa käyttäjistä pitää uudesta käyttöliittymästä enemmän kuin vanhasta. XIHA Life 2.0 julkaisu aloittaa uusien ominaisuuksien sarjan, josta kuullaan lisää kesän aikana.

”Meillä on jo yli 80 miljoonaa hakusanaa uudessa hakuindeksissä ja niiden määrä kasvaa nopeasti.”, kertoo Jani Penttinen, XIHA Lifen toimitusjohtaja ja perustajaosakas.

”Ulkomailla asuvat, vaihto-oppilaat ja matkailijat ovat kiinnostuneita XIHA Lifestä ja uusi haku tekee heidän elämästään paljon helpompaa. Riippumatta käyttäjän kielestä tai sijainnista, haku antaa mahdollisuuden kaikille löytää vain niitä ihmisiä, joista on kiinnostunut.”

XIHA Lifen jäsenyys on ilmainen ja sivustoa voi käyttää halutessaan rekisteröitymättä.

Lisätietoja: http://www.xihalife.com

Lue myös

Huhupartio: Natal onkin Microsoftin seuraava konsoli

Korealaiset WoW-typyt saavat WoWinkin näyttämään hyvältä – katso kuvat!

Laajennettu ennakko: East India Company (PC)

Liian hyvä grafiikka tekikin peleistä rumia

Timbaland oikeuteen biisivarkaudesta

Muropaketin uusimmat