Uusimmat

Suositulla pelifoorumilla julkaistiin arkaluontoisia armeijan asiakirjoja – jälleen kerran

Kuva © Gaijin Distribution KFT

22.12.2023 20:22 Muropaketin toimitus

Sotapeli War Thunderilla on yli 70 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa, ja sen kimpussa on ollut samaan aikaan parhaimmillaan 160 000 henkilöä.

War Thunderin foorumilla on jälleen kerran paljastettu arkaluontoista materiaalia, joka ei ole varsinaisesti salassa pidettävää, mutta sitä ei myöskään ole tarkoitettu julkisesti jaettavaksi. Foorumilla julkaistiin M2A2 Bradley Fighting Vehiclen manuaalin kaksi sivua, jotka poistettiin näkyviltä vain muutamassa minuutissa, PC Gamer on kertonut.

“Foorumilla julkaistiin arkaluontoista materiaalia joulukuun 12. päivä, joka koski Bradley-miehistönkuljetusvaunua. Moderaattorimme toimivat protokollan mukaisesti, eli poistivat dokumentin muutama minuutti sen julkaisun jälkeen. Lisäksi dokumentin julkaisija bannattiin pysyvästi, ja kertasimme foorumin säännöt kaikille muille sen käyttäjille”, peliä kehittävän Gaijin Entertainmentin perustaja Anton Yudintsev on sanonut.

Viime syyskuussa pelin foorumilla julkaistiin tietoja Yhdysvaltain ilmavoimien Lockheed F-117 Nighthawk -rynnäkkölentokoneesta.