Uusimmat

Super Meat Boy ei tule IKINÄ PlayStation 3:lle

12.11.2010 16:35 Miikka Lehtonen

Super Meat Boy palaa taas uutisotsikoihimme, sillä pelin kehittäjällä keitti yli. Innokasta yleistystä saanut Team Meatin tasohyppelypeli maistuisi tietenkin myös PlayStation 3 -pelaajille, jotka ovat sitä ruinanneet kehitystiimiltä. Mutta vastaus on yhä sama kuin edellisilläkin kerroilla: ei ole tapahtumassa. IKINÄ!

Näin tiimi siis itse asian ilmaisee capseineen päivineen. PlayStation 3 -pelurit ovat kinunneet innokkaasti Super Meat Boyn PlayStation 3 -versiota Team Meatilta, mutta sitä ei ole tulossa. Ei vaikka miten valittaisimme.

”Miksei tämä kysymys jo kuole? Olemme vastanneet tähän julkisesti ainakin 15 kertaa, mutta tästä ei vain tule loppua”, pelin suunnittelija päivitteli. ”Emme voi IKINÄ tehdä PS3-versiota Super Meat Boysta, sillä kun neuvottelimme pelin julkaisusta eri tahojen kanssa, Sony oli ainoa, joka ei osoittanut kiinnostusta. Oletimme että he eivät halunneet peliämme ja allekirjoitimme diilit Nintendon ja Microsoftin kanssa.”

Ja siinä onkin se ongelma. ”Sopimuksemme kieltävät meitä kääntämästä peliä PlayStation 3:lle. Olisimme todella mielellämme tehneet PS3-käännöksen, mutta se ei ole enää lainkaan mahdollista, joten olkaa kilttejä ja antakaa asian olla.”

Tiimi puheli samaan syssyyn myös PC-versiosta, joka — kuten tunti sitten uutisoimme — julkaistaan vielä tämän kuun aikana. PC-versio sisältää kaksi uutta hahmoa, joita ei niin ikään tulla ikinä näkemään muilla alustoilla. Tiimi mainostaa myös julkaisevansa peliinsä myöhemmin kenttäeditorin, tietenkin täysin ilmaiseksi. Harmin paikka, että Sonyn penseilyn takia kaikki huikeus jää PlayStation-pelureilta kokematta.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Super Meat Boy saa ilmaista lisäsisältöä

Super Meat Boy (Xbox 360)

Syksyn vaikein peli näyttää keskisormea Microsoftin julkaisupolitiikalle

Lue myös

Kinect-julkaisupelit testissä: Dance Central, Kinect Adventures, Kinect Joyride, Kinect Sports ja Kinectimals

Ensikosketuksessa Dead Nation – jo toisen kerran