Super Meat Boy ei tule IKINÄ PlayStation 3:lle

12.11.2010 16:35 | Miikka Lehtonen | 178

Super Meat Boy palaa taas uutisotsikoihimme, sillä pelin kehittäjällä keitti yli. Innokasta yleistystä saanut Team Meatin tasohyppelypeli maistuisi tietenkin myös PlayStation 3 -pelaajille, jotka ovat sitä ruinanneet kehitystiimiltä. Mutta vastaus on yhä sama kuin edellisilläkin kerroilla: ei ole tapahtumassa. IKINÄ!

Näin tiimi siis itse asian ilmaisee capseineen päivineen. PlayStation 3 -pelurit ovat kinunneet innokkaasti Super Meat Boyn PlayStation 3 -versiota Team Meatilta, mutta sitä ei ole tulossa. Ei vaikka miten valittaisimme.

”Miksei tämä kysymys jo kuole? Olemme vastanneet tähän julkisesti ainakin 15 kertaa, mutta tästä ei vain tule loppua”, pelin suunnittelija päivitteli. ”Emme voi IKINÄ tehdä PS3-versiota Super Meat Boysta, sillä kun neuvottelimme pelin julkaisusta eri tahojen kanssa, Sony oli ainoa, joka ei osoittanut kiinnostusta. Oletimme että he eivät halunneet peliämme ja allekirjoitimme diilit Nintendon ja Microsoftin kanssa.”

Ja siinä onkin se ongelma. ”Sopimuksemme kieltävät meitä kääntämästä peliä PlayStation 3:lle. Olisimme todella mielellämme tehneet PS3-käännöksen, mutta se ei ole enää lainkaan mahdollista, joten olkaa kilttejä ja antakaa asian olla.”

Tiimi puheli samaan syssyyn myös PC-versiosta, joka — kuten tunti sitten uutisoimme — julkaistaan vielä tämän kuun aikana. PC-versio sisältää kaksi uutta hahmoa, joita ei niin ikään tulla ikinä näkemään muilla alustoilla. Tiimi mainostaa myös julkaisevansa peliinsä myöhemmin kenttäeditorin, tietenkin täysin ilmaiseksi. Harmin paikka, että Sonyn penseilyn takia kaikki huikeus jää PlayStation-pelureilta kokematta.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Super Meat Boy saa ilmaista lisäsisältöä

Super Meat Boy (Xbox 360)

Syksyn vaikein peli näyttää keskisormea Microsoftin julkaisupolitiikalle

Lue myös

Kinect-julkaisupelit testissä: Dance Central, Kinect Adventures, Kinect Joyride, Kinect Sports ja Kinectimals

Ensikosketuksessa Dead Nation – jo toisen kerran

Keskustelu

Hmmh, harmillista, olisihan se ollut ihan jees saaha PS3lle.

”Noh, kyseistä peliä kaverin xboxilla testanneena voin antaa oman mielipiteeni pelistä. Surkea räpellys.”

Se onkin tehty pelaajille.

Noh, kyseistä peliä kaverin xboxilla testanneena voin antaa oman mielipiteeni pelistä. Surkea räpellys.

Ihan turhaa käyttää Super Meat Boyhyn arvonkiistodefenssiä, peli on täyttä timanttia.

Super Meat Boy on kyllä yksi parhaista indie-peleistä, joita olen pelannut. Lihapoika liikkuu sutjakkaasti ja tottelee ohjausta niin tarkasti, että kämmeistä voi syyttää vain itseään. Lisäksi pelissä on sisältöä vaikka muille jakaa, ettei voi muuta kuin tykätä. Niin ja ei se hintakaan ole kova :)
Pleikkarin omistajille harmillista, mutta tuleehan tämä PCllekin, jonka uskoisi löytyvän lähes jokaiselta.

And not a single fuck was given that day.
Ketä oikeasti kiinnostaa, saako Playstation Store jonkun indie-räpellyksen, kun tämäkin on vain yksi sellainen. Räpellys.

Kuvien perusteella ei kyllä haittaakkaan pätkän vertaa :) Lyön vetoa että peli on aika huono.

Muropaketin uusimmat