Uusimmat

Syy ja seuraus

22.12.2011 10:49 Jukka O. Kauppinen

Syyttä ei Steamin joulualea pelätä. Kuka repsahtaa pahemmin, kuka vain lievästi. Eräs tuttavani kertoi eilen, että hän on päättänyt rajata ostoksensa viiteen euroon päivässä. Itse ole yrittänyt hallita ostoskierrettäni miettimällä, että mihin peleihin minulla riittää oikeasti aikaa. Ei kyllä juuri mihinkään, mutta pakkohan niitä satunnaisia namipaloja on silti poimia mukaan…

Domen pelitiimi valmistautuu joulu- ja uusvuosikauteen laittelemalla valmiiksi erilaisia vuoden peli -juttuja ja -äänestyksiä, joiden voimalla mennäänkin sitten pääasiassa joulukausi ja välipäivät. Moni tuntuu myös suorittavan loppurepäisyä arvostelujensa kanssa, mutta saas nähdä milloin kukaan on ehtii niitä oikolukemaan, saati julkaisemaan. Voi mennä ensi vuoden puolelle.

Juuri tällä sekunnilla allekirjoittanut puhisee myös uutisoinnin suhteen, sillä uutisarkistoon on tullut tehtyä kaikenlaista juttua, joita ei ole ehtinyt julkaista. Jouni puolestaan takoi uutisia siihen tahtiin, että niiden voimalla pärjättäisiin monen monta päivää. Nyt pieni toimittaja joutuukin pähkäilemään tavallistakin kovemmin, että kirjoittaisiko juttuja uusimmista aiheista, vai yrittäisikö julkaista jo tehtyjä uutisia saitille. Ahkeruus kostautuu sillä, että käsissä on enemmän uutisia ja artikkeleita kuin mitä ehtii julkaisemaan. Mutta eiköhän se siitä.

Blogin puolelle tuskin tulee kirjoiteltua enää mitään ennen joulua tai edes uuttavuotta, joten:

Oikein hyvää joulua ja uutta vuotta teille kaikille!

tv, jok ja muu Domen tiimi!