Uusimmat

Taas bundleillaan: Indie Royale tarjoaa vaihteeksi hyviä pelejä!

31.05.2012 16:00 Miikka Lehtonen

Humble Indie Bundlen jälkimainingeissa markkinoille ilmestyi arviolta noin 68 miljardia erilaista bundlea, mikä vaikutti aluksi mukavalta asialta. Mutta kun yrittäjiä oli niin paljon ja bundleja niin tiheään, laadukasta sisältöä ei millään riittänyt kaikkialle ja niin paria samaa peliä myytiin uudelleen ja uudelleen sekalaisen sillisalaatin saattelemana. Mutta nyt näyttäisi vaihteeksi laadukkaalta.

Indie Royale tarjoilee koulujen päättymisen kunniaksi Graduation Bundlen, joka sisältää jo nyt kuusi peliä ja tulee saamaan järjestäjien mukaan vielä yhden ylimääräisen bonuksen. Ainakin. Tällä hetkellä mukana ovat

  • The Ship
  • The Void
  • Dead Pixels
  • 1000 Amps
  • LaserCat
  • AirMech

The Ship on erityisen mielenkiintoinen. Kyseessä on puhdas moninpeli, jossa pelaajat ovat jumissa myrskyn keskellä olevalla laivalla. Pelaajat saavat tehtäviä suoritettaakseen ja yrittävät sitten saada näitä hoidettua samalla kun välttelevät toisia pelaajia, joiden tehtävänä saattaa olla vaikka lyödä tikaria selkääsi. Koska The Ship ei sovellu yksinpeliksi, mukana saa kaksi ylimääräistä CD-avainta, joilla kaveritkin saa peliin mukaan.

Dead Pixels taas vaikuttaa aika mielenkiintoiselta ja todella retrohenkiseltä zombiräiskinnältä. Tiedän, zombit: plääh. Mutta Dead Pixelsissä voisi olla sitä jotain. Ja jos siinä ei ole, niin LaserCatissa sitten on senkin edestä. En edes sano mitään. Katsokaa traileri.

 

Aikamoisen hyvää pelattavaa ja hinta ei todellakaan ole paha: kirjoitushetkellä koko roska irtoaa himpun yli neljällä eurolla. Jos kesäloma käynnistyy yskähdellen, ehkä pelit auttavat.

Niin, ja nyt kun kerran bundleillaan niin mainitana ohimennen myös vielä käynnissä oleva Indie Gala, joka sisältää muun muassa koko Ironclads-kokoelman.

Lisätietoja: Indie Royale

Lue myös

Ghost Recon: Future Soldier (PC, PS3, Xbox 360)

Kauhua kaksivuotiaan silmin – tuore näkökulma survival horroriin

BBC mokasi: YK-logon tilalla Halo

Spec Ops: The Line -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat