Uusimmat

Talviassemblyssä tavoitellaan Guinnessin maailmanennätyksiä

19.02.2009 10:30 Jukka O. Kauppinen

Tampereella ensi viikonloppuna järjestettävä ASSEMBLY Winter 2009 -pelifestivaali tarjoilee muun ohjelman ohella myös mahdollisuutta osallistua kahteen Guinnessin  maailmanennätysyritykseen Guitar Hero World Tour – rytmipelissä. Tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20-22. helmikuuta.

Ympärivuorokautiseen  pelifestivaaliin odotetaan yli 1 500 osallistujaa pelaamaan PC- ja konsolipelejä ja  kilpailemaan yksilö- ja tiimilajeissa yli 10 000 euron palkintopotista ja mahdollisuudesta  pelata kansainvälisen World Cyber Games-peliturnauksen karsintapeleissä. 

Perjantaista sunnuntaihin 20-22. helmikuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (ent.  Pirkkahalli) järjestettävä ASSEMBLY Winter 2009 -pelifestivaali on kilpa- ja ajanvietepelaajille suunnattu  ympärivuorokautinen tapahtuma. Yli 1 500 osallistujan festivaali tarjoaa ohjelmaa niin satunnaisille  pelaajille, harrastajille kuin kansainvälistä huippua edustaville kilpapelaajille. 

 Tapahtumassa yritetään kahta erillistä Guinnessin maailmanennätystä Guitar Hero World  Tour -pelissä; maailman pisin maratonsoitto täydellä neljän hengen bändillä sekä suurinta yksittäisen  kappaleen pistemäärää täydellä neljän hengen bändillä. Maratonissa tavoitellaan 24 tunnin mittaista  taukoamatonta soittoa, joka alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy lauantaina vuorokauden päästä aloituksesta.  Ennätysyritys tehdään yhteistyössä Kitarasankari.net-peliyhteisön sekä Activisionin kanssa. Paikalla on virallinen Guinnessin ennätysten kirjan  tuomari.

”ASSEMBLY Winter 2009 on vuoden paras festari  kaikille pelaajille. Luvassa on hyvää menoa,  monipuolista ohjelmaa ja villit huhut  kertovat kansainvälisesti laajimmalle levinneen suomalaiselokuvan  Star Wreckin kapteeni Pirkin, sekä tekijöiden  seuraavan Iron Sky-elokuvan päähahmojen, kuunatsien,  osallistumisesta Guitar Hero-kilpailuumme. Onko natsien hyökkäys kuusta jo alkamassa??”, jatkoi Pekka  Aakko pilke silmäkulmassaan.  

ASSEMBLY Winter 2009 on tietokone- ja konsolipelaamiseen keskittyvä festivaali. Talvitapahtuma  houkuttelee kolmipäiväiseen, ympärivuorokautiseen menoon mukaan niin kilpa- kuin ajanvietepelaajia. 

ASSEMBLY Winter 2009 -festivaali järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (ent.  Pirkkahalli) 20-22. helmikuuta viiknoloppuna.

Lisätietoja: www.assembly.org/winter09

 Lue myös

Arvostelu: Flower (PS3)

Juhlista The Lost and the Damnedin julkaisua huiseilla kuvilla

Microsoft: punavalot ovat taaksejäänyttä elämää

Moi, haluaisin räjähtää kasvoillesi

Panda saa pataansa koulutytöiltä