Uusimmat

Tämän vuoden Blizzcon-bändi? METALLICA!

21.10.2014 19:00 Miikka Lehtonen

Konsertit Blizzardin vuotuisessa Blizzcon-tapahtumassa eivät ole sinänsä mikään uusi juttu, sillä onhan siellä nähty bändejä jos joka lähtöön. Mutta tänä vuonna lavalle nousee aika helvetin kova nimi. Metallica.

Blizzardin tuore tiedote kertoo, että Metallica, tuo legendaarinen metalliyhtye ja Napster-vihaajien seura, esiintyy Blizzcon 2014:ssä. Tokkopa tähän tärppiin sen suurempia mysteereitä liittyy: Blizzard takoo peleillään yhä miljardiluokalla rahaa joka vuosi, eikä heidät omistavalta Activisioniltakaan hiluja puutu. Siinä budjetissa muhkeatkin esiintymispalkkiot ovat vielä aika pieni juttu, varsinkin kun näkyvyyttä ja tilauksia tullee varmasti yksi jos toinenkin.

Bändi itse ei varmasti esittelyjä kaipaa, mutta siltä varalta, että joku on eksynyt paikalle Metallican, eikä Blizzconin, houkuttamana, kerrottakoon, että kyseessä on Blizzardin vuotuinen häppeningi, jossa juhlitaan firman pelejä. eSports-turnaukset, Blizzardin pelien uudet lisäosat — ja jopa uudet pelit — ovat esittelyssä ja pelattavissa ja niin edelleen.

Blizzcon on loppuunmyyty jo aikaa sitten, mutta tokkopa moni olisi Suomesta jaksanut Anaheimiin lähteäkään. Meidän onneksemme myynnissä on myös virtuaalilippuja, joiden avulla saa seurata koko viikonlopun ja pitkään sen jälkeen jälkilähetysten muodossa kaikkia Blizzconin presentaatioita, turnauksia ja konsertteja.

Lisätietoja moisesta alla, itse Blizzcon järjestetään 7. – 8.11.2014.

Lisätietoja: Blizzard

Muropaketin uusimmat