Uusimmat

Tänään ilmestynyt Construction Simulator päästää pelaajat valtavien työkoneiden puikkoihin

21.09.2022 16:56 Muropaketin toimitus

Construction Simulator mahdollistaa erilaiset rakennus- ja purkuprojektit erilaisin työkonein.

Pelissä on kaksi suurta pelikarttaa, joissa on vaikutteita saksalalaisesta ja amerikkalaisesta arkkitehtuurista. Molemmat pelikartat sisältävät oman pelikampanjansa ja kymmeniä erilaisia tehtäviä. Tällaisia ovat esimerkiksi satama-alueen uudistaminen, kaupungin vihreän energian suunnitelmien toteuttaminen ja turistikohteiden rakentaminen. Kummallakin kartalla on omat ainutlaatuiset haasteensa ja tehtävänsä. Lisäksi eri alueiden asiakkaat työllistävät pelaajan hallitsemaa rakennusfirmaa hieman eri tavoin. Pelikartoissa on myös maantieteellistä eroa, mikä tuo vaihtelua pelaamiseen.

Pelissä on käytössä kymmenittäin oikeita ja virallisesti lisensoituja työkoneita ja kulkuneuvoja pelaajan käyttöön. Pelin kaikki ajoneuvot on mallinnettu yksityiskohtaisen tarkasti ja realistisesti. Mukana olevia laitevalmistajia ovat muun muassa Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar, Cifa, DAF, Doosan, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Nooteboom, Palfinger, Scania, Schwing Stetter, Still, Wacker Neuson ja Wirtgen Group. Työkoneiden, ajoneuvojen ja laitteiden lisäksi myös pelaajahahmo voidaan varustaa laadukkailla suojavarusteita. Näistä vastaa peliin lisensoitu valmistaja Engelbert Strauss.

Kahden toisistaan eroavan yksinpelikampanjan lisäksi Construction Simulatorista voi nauttia peräti neljän pelaajan moninpelissä. Näin rakentaminen ja ympäristön muokkaaminen sujuvat vauhdikkaasti yhdessä.

Astragonin Construction Simulator on nyt saatavana PlayStation 5-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.