Uusimmat

The Elder Scrolls: Legends on nyt saatavilla Steamista – pelattavissa myös Android-tableteilla

02.06.2017 18:16 Muropaketin toimitus

The Elder Scrolls -maailmaan sijoittuva Legends on Bethesdan kehittämä virtuaalisen korttipeli.

Virtuaaliset korttipelit ovat tällä hetkellä kovassa nosteessa. Blizzardin kehittämän Hearthstonen rinnalle on syntynyt muun muassa CD Projektin The Witcher -teemainen Gwent. Nyt korttipelirintamalle tähtää The Elder Scrolls: Legends -pelin myötä myös Bethesda.

Alun perin maaliskuussa julkaistu TES: Legends on nyt PC Gamerin mukaan ladattavissa PC:lle myös pelipalvelu Steamista. PC:n lisäksi peli on saatavilla myös iPadeille Applen App Storesta ja Android-tableteille Play-storesta. Älypuhelimille pelin luvataan saapuvan myöhemmin kuluvan kesän aikana.

Uusien alustojen lisäksi TES: Legendsin uusin päivitys toi peliin myös odotetun Gauntlet-pelimuodon, jossa pelaajat voivat kilpailla toisiaan vastaan maailmanlaajuisilla, kilpailullisilla leaderboards-listoilla. Kausien aikana parhaiten menestyneet pelaajat palkitaan muun muassa korttipakoilla ja muilla pelin sisäisillä palkinnoilla.

Gauntlet-pelimuodon lisäksi TES: Legends sai myös tuen muiden pelien reaaliaikaiselle katsomiselle. Bethesdan mukaan nyt julkaistu spectator mode on kuitenkin vasta alkutekijöissään ja katsontakokemusta tullaankin hiomaan tulevaisuudessa vielä paremmaksi.