Uusimmat

The Guide to Classic Graphic Adventures -kirja julkaistu – tilaa diginä tai paperilla

23.05.2011 15:50 Jukka O. Kauppinen

Kerroin aiemmin tänä vuonna järkälemäisestä seikkailupelien historiaa valottavasta kirjasta. The Guide to Classic Graphic Adventures on nyt valmis ja julkaistu!

Aiempaa lainatakseni,

The Guide to Classic Graphic Adventures alkoi herran Hardcoregaming101-saitille kirjoittamista artikkeleista, mutta artikkelien kasvaessa tavoitteeksi on tullut koostaa niistä kattava kirja seikkailupelien historiasta ja nykypäivästä.

Näillä näkymin kirjalle tulee pituutta 700-800 sivua, eli luvassa on mahtava lukupaketti. Monet artikkeleista voi kuitenkin lukea ilmaiseksikin kirjan sivuilta tai sitten kurkistaa teoksen PDF-previkkaa.

The Guide to Classic Graphic Adventures käsittelee sekä kokonaisia pelitaloja että -sarjoja, kuin myös yksittäisiä julkaisuja.

Kirja on nyt julkaistu digitaalisena versiona sekä Euroopan että Yhdysvaltain Amazonissa. Digiversion voi ladata näppäränä Kindle-kirjana seitsemän punnan hintaan. Paperille painettu kirja löytyy tällä hetkellä vain jenkkilästä 27 taalalla, mutta toivottavasti se ilmestyy pikapuoliin myös Euroopan kauppaan. Jenkkipainoksen postikulut ovat halvimmillaan onneksi jokseenkin kohtuulliset kahdeksan taalaa.

772 sivua seikkailupelihistoriaa, haastattelujen ja muistelojen kera. Varmasti paljon hyvää luettavaa!

Lisätietoja:
 Lue myös

DiRT 3 – talla pohjaan ja rallia ajamaan

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover (PC)

Testissä pumpattava ajotuoli – se kesti Kauppisenkin!

Tiger Woods PGA Tour 12 (PS3, Wii, Xbox 360)