Uusimmat

The Witcher

25.10.2007 13:10 Muropaketin toimitus

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota.


The Witcher edustaa roolipelien tarinankerronnan huippua rikkoen hyvän ja pahan väliset rajat maailmassa, jossa ei ole moraalisia totuuksia. Upeassa ja rikkaassa pelimaailmassa pelaajasta tulee oman elämänsä sankari eeppisessä, toiminnantäytteisessä tarinassa, jonka kulku riippuu täysin pelaajan omista valinnoista.  Peli palaa roolipeligenren juurille tuoreella ja modernilla lähestymistavalla. The Witcher keskittyy tarinan ja hahmon kehittymiseen aidonoloisessa maailmassa, mutta sisältää samalla ennennäkemättömän reaaliaikaista taistelutoimintaa.

Todentuntuisessa mutta ankarassa fantasiamaailmassa pelaaja on valkotukkainen velho Geralt, tunnettu hirviöntappaja ja miekkamestari, jolla on yli-inhimilliset voimat ja refleksit. Geralt joutuu tahtomattaan mukaan maailmaa mullistavaan valtataisteluun.  The Witcher viehättää niin roolipelifaneja kuin kiihkeätempoista toimintaa janoavia. Se yhdistää eeppisen tarinankerronnan sekä dynaamisen, visuaalisesti tyrmäävän ja taktisesti edistyksellisen toiminnan.

Valittavana 250 erikoistaitoa, jotka liittyvät ominaisuuksiin, taistelutaitoihin ja maagisiin voimiin. Luo niistä hahmo, joka parhaiten täyttää taktiset tarpeet ja soveltuu parhaiten pelityyliisi.

Perustuu kuuluisan puolalaisen kirjailijan Andrzej Sapkowskin teoksiin.

Kyseessä ei ole mikään lastensatu, vaan pelaaja joutuu ottamaan kantaa vaikeisiin sosiaalisiin asioihin, kuten rasismi, poliittinen juonittelu ja kansanmurha.

Ankara maailma, jossa mikään ei ole mustaa tai valkoista, oikein tai väärin. Pelaaja joutuu usein valitsemaan kahdesta pahasta pienemmän päästäkseen eteenpäin.

Täynnä juonenkäänteitä ja epämääräisiä moraalisia päätöksiä, joilla on vaikutus tarinan edistymiseen.

Kaikki tehtävät voidaan ratkaista usealla tavalla ja pelissä on kolme erilaista loppua, jotka riippuvat pelaajan toimista ja valinnoista seikkailun aikana.

Osallistu monipuolisiin, mutta silti intuitiivisiin reaaliaikaisiin taisteluihin, jotka perustuvat keskiaikaisiin miekkataistelutekniikoihin.

Frankfurtin kuuluisassa Metric Minds studiossa keskiaikaisten taistelutekniikoiden asiantuntijoille tehdyt liikerata-analyysit ovat johtaneet 600 upeaan ja autenttiseen taisteluanimaatioon.

Kuusi taistelutyyliä, runsaasti vaihtoehtoja, monipuolinen alkemiajärjestelmä, muunneltavat aseet ja tehokas noituus antavat taktista syvyyttä tähän reaaliaikaiseen pelikokemukseen.

Alustat: PC

Genre: toimintaseikkailu, seikkailu- ja roolipelit

Ikäraja: 18 vuotta

Julkaisija: Atari

Kotisivu: http://www.thewitcher.com/

Tilaa The Witcher –peli tästä linkistä

Voit myös osallistua The Witcher –kilpailuun – voita mahtava Limited Edition –painos!