Uusimmat

Tissit ovat Warfacen pelaajille realismia tärkeämpiä

10.10.2013 11:00 Juho Anttila

Warface

Pelaaminen on nykyään kaikkea muuta kuin teinipoikien harrastus. Stereotypia yksinäisestä nuoresta pelaajanörtistä elää kuitenkin yhä vahvana. Aina silloin tällöin vastaan tulee myös asioita, jotka saavat miettimään, mahtaako kyseiselle ennakkoluulolle sittenkin löytyä myös perusteita.

Crysis-sarjasta tutun Crytekin ilmaisräiskintä Warface on kerännyt huimasti suosiota, vaikka peliä ei olla edes vielä julkaistu virallisesti länsimaissa. Warface pyrkii vakavasti otettavaksi ja realistiseksi peliksi, ja sitä se on tähän mennessä ollutkin.

Pieni askel fantasian suuntaan otetaan kuitenkin pelin naishahmojen muodoissa, jos pieni sanaleikki sallitaan. Crytek nimittäin kuunteli naishahmoja suunnitellessaan pelaajien toivomuksia. Lopputuloksena Warfacen naiset eivät pukeudu aivan yhtä realistisesti kuin miespuoliset vastineensa.

Silikonitissit, avoimet kaulukset ja muut nuoria miehiä kovin kutkuttavat asiat tuskin kuuluvat realistiseen taisteluvarustukseen. Warfacen maailmassa ei kuitenkaan olla tällaisten pikkuasioiden suhteen liian tiukkoja. Tärkeintä on, että pelaajat saavat mitä haluavat.

Ihan kaikkiin pelaajien toivomuksiin Crytek ei sentään suostunut. Jotkut olisivat esimerkiksi tahtoneet naissotilaiden tetsaavan korkokengissä. Crytekin suunnittelupäätökset muistuttavat myös kovin tissivoittoisesta Dead or Alive -sarjasta, jonka uusimman osan hahmojen rintavarustusta kasvatettiin, kun pelaajat olivat tyytymättömiä demoversion liian realistisiin hahmomalleihin.

Mitäpä tähän muuta sanomaan kuin että pojat ovat poikia.

Lähde: Wired

Lisää aiheesta

Peliporno yllätti vanhemmat mutta tappaminen on ihan okei

Pelihistorian hirveimmät tissimokat

MGS-seksikohu oli höpöä – Halo-kehittäjä loukkaantui silti tissihahmosta