Uusimmat

Trine 2 tekee suomalaisten pelien historiaa

19.10.2010 11:01 Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen Frozenbyte-pelitalon parhaillaan työstämä Trine 2 tekee suomalaista pelihistoriaa. Ensi keväälle tai alkukesään tähdätty peli tulee näet olemaan ensimmäinen suomalainen teos, joka julkaistaan yhtaikaa sekä PC:lle, PlayStation 3:lle että Xbox 360:lle.

Pienenä varauksena tietysti ”jos kaikki menee putkeen”.

”Juuri nyt näyttää oikein hyvältä”, Frozenbyten Joel Kinnunen kuitenkin naureskelee.

Trine 2 jatkaa edeltäjänsä linjoilla, tarjoten oikein kaunista fysiikkapohjaista yksin- ja moninpelattavaa älypelitasoloikkaa. Peliä on toki pistetty edeltäjästään paremmaksi ja uudistuslistalta löytyy muun muassa kunnon verkossa pelattava co-op-moninpeli, samalla koneella pelattavaa co-oppia unohtamatta, uusi tarina kunnon juonenkuljetuksineen ja monta uutta gameplay-featurea ja parannusta. Esineet esimerkiksi säilyttävät kineettisen energiansa, muun muassa velhon leijutuksen yhteydessä, ja hahmoilla on uusia kykyjä. Varas voi vaikkapa hidastaa aikaa, jolla ongelmanratkontaan saa uuden ulottuvuuden. Teknisellä puolella pelimoottori on mennyt täysin uusiksi.

Trine 2:n julkaisuajankohta on kevät 2011. Amerikkalainen Atlus julkaisee pelin digitaalijakeluna Xbox Live Arcadessa ja PlayStation Networkissä, Frozenbyte itse huolehtii PC-versiosta niin boksina kuin diginä.

Lisätietoja: http://www.trine-thegame.com

 

Lisää upeita pelivideoita eDomen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

Lisää aiheesta

Trine 2 -ensikosketus – Frozenbyte jatkaa fysiikkatasoloikkaansa

Trine (PC, PS3, 360)

Lue myös

eDomen arvosteluviikko: Aces High, Enslaved, Landit Bandit, Puzzle Quest 2, Quantum Theory

Ensikosketus: Tron: Evolution – kasariklassikon paluu

Fallout: New Vegas – tekijät vastaavat kysymyksiin

Ladattavaa lisäsisältöä Civilization V:lle