Uusimmat

Tuleva Taru Sormusten herrasta -peli näyttää tapahtumat, jota ei ole kuvattu kirjoissa eikä elokuvissa

28.06.2022 13:00 Tuukka Hämäläinen

The Lord of the Rings: Return to Moria on ensimmäinen selviytymispeli, joka sijoittuu J. R. R. Tolkienin Keski-maahan.

Odotettu seikkailupeli The Lord of the Rings: Gollum ilmestyy alkusyksystä, mutta se ei ole ainoa omaperäinen peli, joka on tekeillä Tolkienin klassikkoteosten pohjalta. Kesäkuun vähemmälle huomiolle jääneisiin julkistuksiin kuuluu The Lord of the Rings: Return to Moria, joka ilmestyy ensi vuonna PC:lle Epic Games Storen kautta.

Free Range Gamesin kehittämä Return to Moria on selviytymispeli, joka sijoittuu nimensä mukaisesti leffoistakin tuttuihin Morian kaivoksiin. Taru Sormusten herrasta -tarinan tapahtumien jälkeen Gimli kutsuu kääpiöt valloittamaan uudelleen Morian kaivoksia hiisien ja muiden pahuuksien hallusta.

Pelin virallisten sivuston mukaan Return to Moria tarjoaa proseduraalisesti luotuja luolastoja, paljon pelimaailmaa tutkittavaksi, tukikohdan rakennusta, taikaesineitä, moninpeliä, selviytymiskamppailua örkkejä vastaan ja paljon muuta.

Pelin tarkempaa julkaisupäivää ei vielä tiedetä, mutta alta näet Return to Morian trailerin ja kuvagallerian.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat